directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

EDITORIAL fletxa

publicitat


Divendres, 2 d'abril de 2010 05:00 h

Malbaratar el millor Barça

Comentaris 75  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
Joan Laporta i el seu equip passaran a la història per convertir el FC Barcelona en un dels millors equips del món -esportivament, socialment i econòmicament- i per haver-ho fet nacionalment sense por. Han convertit l’equip en una icona mundial que representa Catalunya. Això segurament ha comportat un desgast important a la majoria de la junta directiva pel joc brut, les enveges, l’espionatge de veritat i altres menes de joc brut que sortiran a la llum un dia o altre. En tot això, el president ha estat la principal víctima. Això, però, no és excusa per no fer les coses ben fetes, i és evident que la manera de fer el relleu està perjudicant i molt a la continuïtat del projecte, entès com a servei al club i al país.

Malauradament tot aquest esforç pot acabar amb una presidència que torni a l’anormalitat nacional. Els personalismes i les actituds fora de lloc poden malbaratar l’esforç i la il•lusió. L’actitud d’aquestes setmanes de Joan Laporta fa que aquells que durant els darrers anys no han parat de malparlar, espiar i mentir s’estigui fregant les mans mentre preparen l’assalt al poder culer mitjançant la persona de Sandro Rosell.

Fa setmanes i mesos que tot un poder fàctic de econòmic, polític i mediàtic preparen la recuperació del poder al F.C. Barcelona. Tenen decidit des de fa temps que Sandro Rosell és la figura idònia per recuperar el Barcelona dels de sempre és Sandro Rosell, una persona amb clars interessos en negocis a l’entorn de l’esport. Un Sandro Rosell que el primer que haurà de fer si arriba a la presidència del club és fer-li un monument al seu odiat amic Joan Laporta, per la manera que aquest li està regalant la presidència. Mai haurien pogut pensar que els hi seria tan fàcil i que seria precisament Joan Laporta qui els faria tan gran obsequi.

Són molts els barcelonistes i catalanistes que desitjarien una candidatura pensada clarament per donar continuïtat, corregint els errors i ampliant els encerts, a l’era Laporta. Ara veuen amb preocupació els moviments i el joc brut per desestabilitzar i eradicar el F.C Barcelona de més servei al país. Sandro Rosell o més ben dit els poders fàctics que estan al darrera de la seva candidatura no són de fiar. Han practicat el joc brut, han utilitzat l’espionatge i certs mitjans de comunicació per aprofundir i agreujar les errades de Laporta i és aquí on el president del millor Barça de la història, esportivament i nacionalment, s’ha equivocat. Alfons Godall ha pagat cara la seva fidelitat a Laporta i al projecte. I si encara teniu dubtes, només cal preguntar a Ferran Soriano què en pensa del fet que els poders fàctics de la candidatura de Rosell li hagin prohibit que presentés la seva candidatura.

Segurament és tard, però seria molt important per aquest país que Joan Laporta entonés el ‘mea culpa’ i intentés dedicar de veritat ‘els seus millors anys’ a que el Barcelona segueixi sent el millor esportivament i nacionalment de la història.
 



publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#75
Montse fletxa Barcelona
6 d'abril de 2010, 16.14 h

#Jordibcn. Ets un covard i un demagog. Ja no et faré més cas. No vols debatre ni argumentar perquè saps que tinc raó. Però tranquil que la poqueta gent que es mira aquest diari ja veu qui és qui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#74
Montse fletxa Barcelona
5 d'abril de 2010, 11.06 h

#73 Jo no t'he insultat pas a tu. Potser no saps llegir. He dit que feixistes, cínics i imbècils no estaven convidats alnostre diàleg perquè han saltat com gossos per atacar-me perquè defenso la Catalunya que va construir CIU i la vull corregir amb una nova força com la que crei en Laporta. I no contestes les meves preguntes. Crec que abans et moriries que reconèixer que abans que res ets d'esquerres i això de la independència és secundari. En canvi per mi i per molts votants d'ERC i d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#73
´jordibcn fletxa Barcelona
4 d'abril de 2010, 23.35 h

Montse, vas de baixa (com diu aquell friki "la noche te confunde) , aquest comentaris sobre mi , no venen a compte, i els insults tampoc, i la paranoia dels que cobren del partit un clàssic, i si tot importa perquè sóm el que fem, i jo no seria el mateix si hagues votat SÍ a la constitución española, i si hagues fet burla com van fer en aquella època del Xirinachs, i el dia que deixi de creure en ERC cap problema en donó de baixa i cap un altra cosa per feina no serà , i torno a dir-t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#72
Guerau fletxa Països Catalans
4 d'abril de 2010, 23.35 h

Mireu si els catalans som ingenus, benintencionats, molt fàcils de manipular... en definitiva franciscans, que és tot el contrari de dominics (aquests serien els castellans) que avui dia la majoria de nosaltres pensa que la burgesia catalana ha estat la que ens ha salvat com a nació, quan es justament el contrari. La burgesia catalana ha estat la que ha enfonsat el nostre estat històric venent el país al millor postor en aquest cas Castella, en d'altres etapes històriques regalava el paí... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#71
Montse fletxa Barcelona
4 d'abril de 2010, 23.14 h

#70 No se perquè et dónes per al.ludit Jaume. Jo no t'he esmentat per res. El que s'hauria de donar per al.ludirt és un que insulta i desqualifica sempre i que segurament has llegit perquè ha saltat al mateix temps que tu. Sobre la teva pregunta, creia que no era adient al dialeg que mantenia amb en Jordi perquè era un context més ampli. Suposo que parles per experiència. Jo el que se és que mai cap partit s'ha preocupat tant pel territori com CIU. I la llei electoral que volia tirar end... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#70
4 d'abril de 2010, 23.06 h

Escolta guapadecara, aquest fòrum és obert i jo m'adreço a qui vull, si em vols contestar fes-ho i si no fes el que et peti, a mi ningú m'ha demanat ajud.
No he cobrat mai de cap partit, i tu ?
No sóc feixista.
I si em vols dir idiota val més que abandonis el fòrum, et deixa molt per terra, vaja un sentit que tens del diàleg constructiu.
Estàs perdent els estreps,deixa-ho córrer i ves-te'n a dormir, i deixa d'insultar la gent que fa preguntes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#69
ESQUERRETES fletxa BARCELONA
4 d'abril de 2010, 22.59 h

Bona Montse això d'esquerretes. Els que de debò som d'esquerres no votem aquests partits de vividors tant si val PP com ERC tots són el mateix per mi. Per això les CUP no es presenten i per això les consultes tiren endavant sense els partits i cada dia hi ha és abstenció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#68
Montse fletxa Barcelona
4 d'abril de 2010, 22.51 h

Només cal repassar les hemeroteques i videoteques. Has oblidat el trio Huguet, Carod, Ridao com a gosssos entre el 2000 i 2003, i en aquestes pàgines tots els que són d'ERC també? feixista és lo més bonic que es diu. No cal dir-ho directament. I no importa qui va votar om no la Consti o l'estatut. El que importa són els fets i els fets demostren que l'ERC de Puigcercós i carod ha triat ser d'esquerretes abans que independentista. Això és un fet i la resta són collonades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#67
Montse fletxa Barcelona
4 d'abril de 2010, 22.45 h

Estic mantenint un diàleg amb en Jordi i no esteu convidats els idiotes, ni els feixistes, ni els ressentits, ni els que cobreu del partit. O és que has hagut de demanar ajut Jordi? Per cert segueixes sense contestar honestament la PREGUNTA DE PER QUÈ 'ESTIMES MÉS UN ESPAÑOL ANTI-CATALÀ I ANTI-IDEPENDENTISTA COM EL mONTILLA A UN català que votaria SÍ a la independència i que ofereix molt més en el terreny sobiranista? Jo et respondré prquè ets d'esquerres per damunt de totes les cose... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#66
´jordibcn fletxa Barcelona
4 d'abril de 2010, 22.44 h

La direcció d´ERC ha qualificat de feixista a CiU, quí, quan, on? JO, quan he dit jo feixista a CiU? i si un poble i un partit que vota una Constitución com espanyola , te el que mereix, per cert fent cas d´ERC(l´Esquerra del Barrera) i altres , no la vaig votar,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.