directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 06:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

EDITORIAL fletxa

publicitat


Dilluns, 14 de gener de 2013 00:00 h

Sr. Duran, sigui feliç...

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant carregant


Comparteix






Però deixi’ns viure el nostre camí, deixi que el seu poble visqui amb il·lusió el camí cap a l’estat propi, no vulgui trencar l’esperit del #11s2012 i tot per una qüestió personal, després de tants anys d’estar al capdamunt de la vida política a Catalunya i a Espanya, la seva estratègia política és la crònica d’un fracàs, tants anys intentant negociar amb el Govern Espanyol  i tot s’acaba amb un estrepitós fracàs, Espanya ens vol submisos i els catalans avui ja  no estem per fer aquest paper.

Sr. Duran vol dir que no és millor una retirada digna, que no pas posar pals a la roda a l’acord sobiranista i l’exercici del dret a decidir? Com pot pretendre ser el centre del món polític a base de rebentar la il·lusió de tot un poble? Per vostè tot l’esperit del #11s2012 és negatiu, això si vostè és verge, és clar en política, mai s’ha presentat a les eleccions, mai ha tingut un recolzament polític directament de les urnes, no li agradaria saber amb quin suport compta?

Sr. Duran vol dir que no ha arribat el moment que descobreixi les seves cartes? Que prengui una decisió en benefici de Catalunya? vostè realment desprès de tants anys a Madrid i al costat del poder, creu que és possible seguir amb Espanya? No ens ho podem creure que vostè Sr. Duran, espavilat que és, no se’n hagi adonat.

Sr. Duran vostè sap que la nostra única sortida és l’exercici de l’estat propi, el problema és que reconèixer això vol dir reconèixer el fracàs de la seva estratègia de tots aquests anys, però val la pena rebentar tota aquesta il·lusió col·lectiva pel simple fet que no era allò que vostè dignament pensava?  Tant li costa acceptar que l’esperit del #11s2012 és el camí adequat per tal que aquest país sigui lliure, just i millor per a tots?





publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Gerard fletxa Camallera
16 de gener de 2013, 18.50 h

No, jo botar no botaré perquè tinc una cama fotuda, perquè no m'agraden els slogans facilots i perquè no crec que qui no boti hagi de ser com el desgraciat d'en Duran, però sí que expresaré el meu desig de perdre de vista aquest impresentable senyor que està despoblant Unió Democràtica i està demostrant com un català pot arribar a trair la seva pàtria pels seus interessos personals. Josep Antoni Duran i Lleida: et trobo repugnant. Fot el camp, sisplau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jaumet fletxa Barcelona
14 de gener de 2013, 18.45 h

Boti, boti, biti, Duran el que no boti.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Remei fletxa Valls
14 de gener de 2013, 18.40 h

Rebentar aquesta il·lusió col·lectiva ell solet? Ni amb tot l'aparell de l'estat espanyol al darrere aturaran la força de la nació catalana que ja ha dit PROU de tirans. Potser li hauíem de recordar allò que "a vegades cal que un home mori per un poble, però mai no ha de morir un poble per un home sol" encara que estigui acostumat a hotels de luxe, putes i bons àpats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de gener de 2013, 12.40 h

De "seu", el poble res. Gent així, no la volem a casa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.