directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

EDITORIAL fletxa

publicitat


Divendres, 23 de març de 2018 15:00 h

No (Editorial conjunta dels mitjans de l'AMIC)

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant carregant


Comparteix






No han servit de res les mans esteses, no han servit de res les crides a la moderació, no ha servit de res el pacifisme radical, no han servit de res les explicacions davant del jutge... El sistema políticojudicial espanyol ha decidit que la millor manera d'afrontar les aspiracions democràtiques de la societat catalana és l'ocupació de les institucions i la represàlia contra els líders polítics i socials d'aquest país. Madrid no aspira a la derrota electoral de l'independentisme, n'exigeix la humiliació i la retractació. I, fins i tot així, el destí del discrepant és la presó.
 
Cal aturar aquesta espiral embogida d'un Estat cada cop més autoritari. Un règim que s'autoatorga un dret arbitrari sobre l'administració catalana, detenint i acomiadant -sense justificació- el director general de Difusió o condicionant, a voluntat, qui pot ser candidat a la presidència i qui no, al marge del resultat de les eleccions del 21 de desembre.
 
Madrid ha d'asseure's a la taula. Si no és per convicció democràtica, almenys que sigui per necessitat política i social. Per responsabilitat, per recuperar la confiança en el futur. Però la condició prèvia és aturar la repressió.
 
Hem vist tancats a la presó, com denunciava Raimon en una altra època, homes -i dones- plens de raó. No volem que la por sigui la llei. Per això diem no.





publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.