directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Dilluns, 2 de gener de 2012 05:00 h

Diversos autors Dèria

Pensar el territori. Converses amb Albert Serratosa

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes
De l'extens llegat de l'enginyer de camins i urbanista Albert Serratosa, possiblement el seu pensament -o sigui, les seves idees sobre el territori, sobre la ciutat i sobre l'activitat planificadora- és la part menys visible i desconeguda pel gran públic. No és estrany, com a home essencialment d'acció, el lloc habitual de Serratosa en l'esfera pública ha estat més aviat la primera línia. Per això resulta revelador descobrir el personatge des d'aquesta altra faceta, que permet valorar la seva aportació al camp de l'urbanisme, de les infraestructures i de la planificació territorial en general.
 
Pensar el territori. Converses amb Albert Serratosa és fruit de les entrevistes mantingudes pels autors amb el protagonista del llibre al llarg dels darrers anys. Tot i que pren la forma d'una reflexió autobiogràfica, és a la pràctica un assaig centrat en els grans temes als quals Serratosa ha dedicat la seva trajectòria professional: des de les tasques que porta a terme com a enginyer dins l'Ajuntament de Barcelona, a partir de finals dels anys 50, fins als successius intents d'ordenació del territori metropolità de les quatre darreres dècades -que tenen com a fites destacades l'aprovació del PGM, la redacció de la proposta de PTMB passant per l'impuls d'iniciatives de gran abast com el Túnel del Cadí.

Compra'l a Llibres.cat

comprar


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.