directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 22:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Dimecres, 18 de juliol de 2007 05:00 h

Stephen King

'La història de la Lisey'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix






'La història de la Lisey'

Autor: Stephen King
Traducció: Joan Puntí i Glòria Barrobés Concepció Iribarren
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits 62, 77
Pàgines
: 602
Any d'edició: 2007


RESSENYA

Han passat dos anys des que la Lisey va perdre el seu marit, amb qui havia compartit vint-i-cinc anys de matrimoni. L'Scott era un novel·lista premiat, amb gran èxit, i un home força complicat. En la seva llarga i apassionada convivència, tot i que de tant en tant aterridora, la Lisey havia hagut d'aprendre moltes coses sobre els llibres i el procés de creació. I amb el temps havia arribat a entendre que hi havia un espai on l'Scott viatjava sovint, un indret fantàstic, anomenat Boo'ya Moon, que alhora l'aterrava i el salvava, i que tant el podia engolir viu com oferir-li les idees més brillants. Ara, però, és la Lisey qui s'ha d'enfrontar als dimonis de l'Scott, ara li toca a la ella viatjar a la foscor de Boo'ya Moon.

L'amor més enllà de la mort, els camins de la creació, les temptacions de la bogeria són alguns dels temes de La història de la Lisey, sens dubte la novel·la més personal de Stephen King.

Stephen King (Portland, Maine, 1947) ha escrit més de quaranta novel·les i dues-centes narracions curtes, totes best-sellers internacionals. L'any 2003 va rebre la Medalla de la Fundació Nacional del Llibre per la seva meritòria contribució a les Lletres Americanes. Entre la seva extensa producció, cal destacar Carrie, El resplandor i Misery (totes tres portades al cinema), i de les més recents L'atrapasomnis (2001), Tot és definitiu (2003) i El Mòbil (2006), totes publicades per Edicions 62.


Compra'l a Llibres.cat


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.