directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Dimecres, 19 de setembre de 2007 05:00 h

David Bassa

'Terra Lliure, Punt final'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix






Títol: 'Terra Lliure, Punt final'
Autor: David Bassa
Editorial: Ara Llibres
Pàgines:  206
Any d'edició: 2007


RESSENYA

En aquest llibre, per primer cop, trobareu tots els debats polítics al voltant de l'estratègia armada, el procés de creació de Terra Lliure, els debats interns, les expulsions, les divisions i el procés de dissolució. Terra Lliure, punt final és explicat pels seus protagonistes principals, i alhora, pels seus coprotagonistes antagònics, sense cap tabú ni tampoc cap limitació de temps. és per això que Terra Lliure, punt final, tot i mantenir l'estructura del documental de gran èxit emès a Televisió de Catalunya, el supera per esdevenir un treball periodístic únic tant en el món del periodisme com en el món de la historiografia.

David Bassa (Granollers, 1971) és redactor de política del programa de TV3 La nit al dia, que dirigeix Mònica Terribas. També per a Televisió de Catalunya ha treballat en diversos especials informatius i ha dirigit dos documentals Memòria de l'infern i Terra Lliure, punt final. Com a periodista també ha estat reporter de TVE a Catalunya i redactor del periòdic El 9 Nou. Durant la seva trajectòria professional ha publicat vuit llibres d'assaig periodístic, sempre al voltant d'episodis històrics i polítics del país.

Aquest que teniu a les mans és el treball que, segons paraules de Bassa, culmina molts anys d'estudi de l'independentisme armat a Catalunya.


Compra'l a Llibres.cat


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.