directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 12:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Dimarts, 16 d'octubre de 2007 05:00 h

Albert Salvadó

'L'informe Phaeton'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix






Títol: 'L'informe Phaeton'
Autor: Albert Salvadó
Editorial: Columna
Pàgines
: 540
Any d'edició: 2007


RESSENYA

Si la història que ens han explicat fos un engany? Qui és el senyor Contacte? Diu que m'han triat, precisament a mi, per saber. Per saber què? Què és la CCU? I qui és tota aquesta gent tan estranya?

Eren tantes les preguntes que em queien al damunt, de sobte...Tot va començar a la terrassa d'un àtic amb una trobada que semblava casual, però allà va tenir inici una aventura increïble que m'ha portat a reconstruir el fil del passat de la humanitat.Cada pas ha estat una sorpresa majúscula, cada nou descobriment un salt espectacular i cada revelació ha fet trontollar tots els meus coneixements.He dit «coneixements»? Potser hauria de dir desconeixements...Després de tot el que ha passat, després del que he vist, després de tot el que he viscut, només una cosa queda clara: a partir d'ara, la meva vida mai no tornarà a ser la mateixa. I la teva? Continuarà sent la mateixa un cop hagis llegit L'Informe Phaeton? Vés amb compte, perquè també per a tu, potser, mai més res no serà igual.

Tu també has estat escollit per saber.

Albert Salvadó neix a Andorra la Vella (1951). És enginyer industrial i escriptor. Ha escrit contes infantils, assaig i novel·les. Destaquen especialment les seves novel·les històriques, en les que barreja amb exquisida subtilesa la realitat, la ficció i el misteri, que envolta de sentiments, veritable motor de la vida. Les seves obres es tradueixen a diversos idiomes.


Compra'l a Llibres.cat



publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.