directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Dilluns, 17 de desembre de 2007 05:00 h

David Madí

'Democràcia a sang freda'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix






Títol: 'Democràcia a sang freda'
Autor: David Madí
Editorial: Mina
Col·lecció: L'Arquer, 3
Pàgines: 392
Any d'edició: 2007


RESSENYA


Democràcia a sang freda, escrita com un dietari de campanya amb un ritme trepidant, no deixa indiferent ningú. És el llibre més polèmic de l'any i el més esperat de la temporada. El seu autor, David Madí, explica com Convergencia i Unió i Artur Mas van guanyar les eleccions del 2003 contra tot pronòstic, com es va orquestrar la campanya electoral més polèmica de la història recent i quina és la seva visió de la Catalunya actual. Aquest llibre va més enllà de narrar les estratègies d'una coalició o enlairar un líder, ja que mostra les interioritats de la política catalana: polítics i cortesans surten a escena com si es tractés d'una aixecada inesperada de teló. La tramoia política queda al descobert. Una obra, doncs, que es pot llegir com un dietari, un reportatge, una confessió en veu alta, un assaig, una acusació o un exercici de democràcia a sang freda. Amics i adversaris descobriran per què alguns fets polítics no van ser senzilles anècdotes. Un llibre que combina l'acció, l'emoció i la reflexió amb un estil atípic per a un polític en actiu.

Nascut a Barcelona el 19 de febrer del 1971, militant de CDC des de l'any 1993. Ha estat membre de l'Àrea d'Acció Sectorial i de la Secretaria d'Organització del partit. Des del 1994 va ser cap de Gabinet d'Estudis del Departament d'Interior fins a l'any 1996, any en què va ser nomenat cap de Gabinet del Conseller d'Economia fins a l'any 1999. A partir d'aquest any va ser director de l'Oficina del Portaveu fins al 2001. Durant els dos anys següents va ser secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat. L'any 2003 va exercir de sotsdirector de campanya a les eleccions municipals del 2003, a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2003 i a les eleccions al Congrés dels Diputats el 2004. L'any 2006 va exercir de director de la campanya del Referèndum per a la Reforma de l'Estatut de Catalunya i de director de la campanya de les Eleccions al Parlament de Catalunya.


Compra'l a Llibres.cat



publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.