directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Dimecres, 8 d'abril de 2015 12:20 h

Mercè Aranda i Sara Freixedas

Per què és tan bona la llet de la mama?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant carregant

Portada del llibre Per què és tan bona la llet de la mama?
Portada del llibre Per què és tan bona la llet de la mama?

Comparteix







Etiquetes
El llibre és obra de les vilafranquines Mercè Aranda i Sara Freixedas i es presenta el proper 14 d'abril a Vilafranca del Penedès i el 16 d'abril a Santa Margarida i els Monjos
 

El proper dimarts 14 d’abril a les 6 de la tarda, a la sala d’Actes de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, i el dijous 16 d’abril a les 6 de la tarda, a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos, es presenta el llibre Per què és tan bona la llet de la mama? obra de les vilafranquines Mercè Aranda i Sara Freixedes.

El text del conte és de Sara Freixedas, metgessa de família a l'equip d'Atenció Primària del Penedès Rural i assessora de lactància materna a Vilafranca, i les il·lustracions són de Mercè Aranda, treballadora social de Sant Sadurní d'Anoia i aficionada a les arts plàstiques en general. 

El projecte del llibre neix de la necessitat de l'autora d’explicar alguns temes que va anar descobrint durant la seva formació com a assessora de lactància materna i li van cridar l’atenció, per poc coneguts i fins i tot sorprenents.

El conte té com a objectiu la promoció de la lactància materna i donar a conèixer i normalitzar alguns aspectes relacionats amb l'alletament matern. Pel seu contingut i presentació, el conte va dirigit tan a grans com a petits.

Aquesta primera edició del llibre ha estat possible gràcies al suport i col·laboració de les regidories de salut dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos i es posarà a la venda coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Tots els beneficis de la venda del conte es destinaran a les entitats de suport a la lactància materna: GAMMA Vilafranca Pit Nature de Santa Margarida i els Monjos.



publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.