directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC es mofa del govern de CiU obrint el bloc 'Els millors' on hi exposa incompliments i pífies de Mas

La falta d'un departament d'Universitats o les crítiques de fa quatre anys al càrrec de vicepresident, primeres entrades

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La bona sintonia mostrada entre CiU i PSC i les paraules i propostes en positiu que es van escoltar durant el debat d'investidura ha durat poc més d'una setmana. I és que el grup parlamentari del PSC ha obert un bloc a Internet que pretén denunciar les 'ocurrència', els 'incompliments' i les 'pífies' del Govern de la Generalitat que presideix Artur Mas, que ha pres possessió del càrrec aquest mateix dimecres. El bloc té el títol de 'Els millors', en referència al compromís de Mas en campanya electoral de fer 'el Govern dels millors'. Els socialistes han fet tres entrades i, entre d'altres aspectes, hi denuncien que finalment no s'ha creat un Departament d'Universitats, com sí preveia el programa electoral de CiU, o recorden les crítiques que fa quatre anys CiU va fer al càrrec de vicepresident, mentre ara nomena vicepresidenta Joana Ortega.

Comparteix
   


Etiquetes
Els diputats socialistes han decidit obrir un bloc a Internet, www.elsmillors.wordpress.com, per denunciar-hi al llarg de la legislatura aquells 'incompliments' en què consideri que està caient l'executiu d'Artur Mas. L'objectiu és fer-ho de forma desenfadada i recollir-hi també les 'ocurrències' i 'pífies'. El mateix dia que els consellers han pres possessió del càrrec i s'ha fet la primera reunió del Govern ja hi han fet tres entrades. En una d'elles, els socialistes denuncien que no hi hagi un departament específic per a Universitats i que finalment s'hagi inclòs dins del Departament d'Economia i Coneixement que dirigeix Andreu Mas-Colell. El PSC recorda que Mas s'hi havia compromès 'en reiterades ocasions' davant del món acadèmic i que està inclòs en el programa electoral de CiU.

Una altra entrada recorda les crítiques de l'ara conseller d'Interior, Felip Puig, al càrrec de vicepresident que va ocupar Josep-Lluís Carod-Rovira. 'Va dir que era una humiliació per a Carod, ja que el càrrec de vicepresident era virtual', recorden. Ara, han dit els socialistes, 'sembla que la seva concepció del càrrec ha canviat' al fer vicepresidenta Joana Ortega.

Finalment, el bloc també denuncia que en discurs de presa de possessió com a nou president, Mas 'en cap moment cita les paraules crisi, ocupació, atur i treball'. 'L'omissió d'aquestes paraules resulta sorprenent tenint en compte que, al llarg de la darrera legislatura i també en campanya electoral, Mas assegurava que la lluita contra la crisi i la creació d'ocupació eren les seves prioritats', asseguren.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Matilde fletxa Mollerussa
30 de desembre de 2010, 14.09 h

Al menys ho fan a cara descoberta i no com els regionalistes conservadors que utilitzaven quintacolumnistes per a torpedinar tot allò que no els agradava i desprestigiar només per apoderar-se del poder altre cop. Rrecordeu que en aquest mateix digital hem tingut personatges d'aquests.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marcel fletxa Barcelona
30 de desembre de 2010, 08.37 h

La reacció del PSC al fitxatge de Mascarell ha estat lamentable. En comptes de fer veure que no és ningú no fan sinó realçar la seva figura i, indirectament, la de l'Artur Mas, que ha estat capaç d'atreure-se'l. Ben bé sembla com si volguessin caure encara més baix. Vegeu comentari al bloc http://perabonspatricis.blogspot.com


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.