directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC qualifica el discurs de Cap d'Any de Mas de 'retòric i poc concret'

Els republicans retreuen a CiU que no s'hagi oposat a l'endarreriment de l'edat a jubilació

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

'Retòric i poc concret. Ple de paraules però de pocs fets'. Així ha valorat ERC el discurs institucional de Cap d'Any que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha pronunciat aquest dijous al vespre. Segons el portaveu nacional d'ERC, Ignasi Llorente, el missatge 'compleix amb els pronòstics que ja s'havien fet sobre el nou Govern: molta retòrica i poca concreció i continguts'. Amb tot, ha admès que hi ha coincidència amb la necessitat de buscar solucions a la crisi com una de les màximes prioritats del país. De fet, Mas ha centrat el seu parlament en la crisi, la seva 'principal prioritat', i en aquest sentit ha apel·lat al sacrifici, al treball dur i a la moral de victòria. Llorente ha denunciat també que 'CiU no ha fet res' per frenar l'endarreriment de l'edat de jubilació, una mesura que ha rebut l'oposició d'ERC i dels altres partits minoritaris al Congrés dels Diputats. Per Llorente, aquesta mesura 'va en detriment de les persones que més necessiten d'ajut i suport en temps de crisi'.
ignasi llorente
Comparteix
   


Etiquetes
Ignasi Llorente ha retret a Mas que demani complicitat amb el nou Govern per superar l'actual situació de crisi econòmica social i política perquè segons Llorente 'ell i el seu partit van ser incapaços de fer-ho en set anys de l'anterior govern'. 'Reclama per a ell el que no va ser capaç de donar als altres', ha reblat.

D'altra banda, ERC ha valorat positivament el fet que Mas reconegui 'les agressions contínues a la llengua, cultura i autogovern de Catalunya' però ha remarcat que el Govern encara no s'ha pronunciat sobre 'com pensa fer front a les darreres sentències del Tribunal Suprem contra el català a les escoles'. Al seu torn, Llorente ha advertit que com a mandatari de l'executiu català Mas 'no pot traspassar la responsabilitat a la societat civil', que ha encapçalat, de la mà d'entitats com Òmnium Cultural i organitzacions polítiques com la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), les protestes contra les sentències.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Pep fletxa Alt Empordà
1 de gener de 2011, 19.31 h

Ei, el comentari #12# no l'he fet jo. Jo no vull pas la guerra amb en Despertaferro i no insultaria mai a sa mare.
Algú, que corre per aquí vol que la parroquia ens exitém i m'ha copiat el nick. Això si, Despertaferro la penya s'acavarà emprenyant amb tu. Crec que ets una mica irrespectuós amb els teus comentaris.
És pot ser del partit que vulguis i defensar la teva ideologia, però amb respecta i argumentant, i tu no tens ni una cosa ni l'altra.
Pau , independencia, república i democr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pep fletxa Alt Empordà
1 de gener de 2011, 19.16 h

Pep Plana, aquest jilipolles del despertaferro no és un patriota, és un puto intoxicador anti-ERC. Pallasa ta puta mare.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
1 de gener de 2011, 14.05 h

#10 Benvolgut patriota, ves parlant de lo poc independentistes que som, ves dient com hem som de patètics, ves vacilant del teu independentisme i ves perdent forces inultiment per atacar a qui no has d'atacar, nosaltres mentres tant farem el que hem fet els darrers 80 anys, lluitar per uns PPCC lliures sense excloure a ningú.
Tampoc anirem a demanar ajuda al TC espanyol per una decisió de la mesa del nostre Parlament, acatarem les lleis del nostre Parlament i continuarem fem avançar i creix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
despertaferro fletxa catalunya
1 de gener de 2011, 10.59 h

pep pepepet...no et sulfuris...jo no se de que parles....les teves paranoies et portaran al psiquiàtric..ja folles el que cal,siguen d'esquerda no et preguntare si amb naps o amb peres ,si es que ho fas.perque ho sapiigues us tinc en la metixa consideració en els de cyu i a vosaltres,sou els mateixos trileros que porteu anys menjan del sentiment patriòtic de la gent,sense fer res de positiu.els meus n'administran autonosuyas ni el mentrestant,et sona d'algo això pallasso


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Pep fletxa Alt Empordà
31 de desembre de 2010, 19.54 h

l'Ex-votant d'ERC ha tornat amb el nick de Despertaferro, ara com que el seu merda de partit unionista només començar ja està ensenyant la merda de govern que serà fent tot el contrari que el que ha predicat, ara va de independentista dretanós i babós, menystinguent a ERC perquè és un partit d'esquerres... nen, vas molt malament!!! els intoxicadors de Conveniencia4% sempre feu el mateix, s'us veu tan el llautò, que feu pena.
Au borinot continua desprotricant d'ERC i de tots els que hi ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
otger fletxa Reikjavik
31 de desembre de 2010, 17.45 h

'Retòric i poc concret. Ple de paraules però de pocs fets'-Això mateix podria aplicar a la seva trajectòria al tripartit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
JORDIBCN fletxa BARCELONA
31 de desembre de 2010, 15.00 h

#3 Ja per això no vam donar suport a la Constitución , ni a la Llei Antiterrorista , ni a la de Partits , ni a l´Estatuto Cepillado de Cataluña perquè nosaltres sempre anem a l´ho fàcil i a xupar "la polla més grossa"


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
despertaferro fletxa catalunya
31 de desembre de 2010, 13.22 h

erc no sou més que uns xupotters,mentiders i poltroners,i si vosaltres no ho podeu veureu segur es per que pilleu catxo per alguna banda..esteu acabats..per cert hi ha més partits independentistes però vosaltres no ho heu sigut mai, hi nano ja et pots treure aquesta aura celestial per esquerdanos,sou tan manguis com el que més...perquè sou uns mentiders ,30 anys mentin i tenin segrestat el vot patriotic,no teniu verginya i us esborrarem del mapa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Pep fletxa Alt Empordà
31 de desembre de 2010, 12.40 h

Tu despertaferro, no pots tocar res a ningú perquè no tens substància per a tocar res..home, ho podies haver dit avans que el que et molesta d'ERC és que sigui d'esquerres, perquè pel que podém lleguir tots, tu ets un dretanós babós...i si company,el teu partit és l'ùnic independentista de veritat..estas content, ara? vaja és que els tontets no és queden tranquils fins que no els dones la raó.
Si, home, ni ERC, ni Rcat, ni les CUP son independentistes, només ho es SCI..d'acord, t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4 Albert Mulero
Albert Mulero fletxa [object Object]
31 de desembre de 2010, 12.12 h

#3 Una de les premisses de la gent esquerranosa (com tu dius) és no desacreditar els altres companys independentistes. No vull entrar en desqualificacions i molt menys et responc el que podria. Només et demano, benvolgut Despertaferro, una mica de respecte. Tingues en compte que hi ha milers i milers de catalans i catalanes d'esquerra republicana que estem per la labor, malgrat els errors i els resultats electorals. I esperem remuntar, no ho dubtis, i recuperar el lideratge a partir dels canv... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.