directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tresserras descarta 'completament' tenir un paper rellevant en el futur d'ERC

L’exconseller entén que Ferran Mascarell hagi acceptat la conselleria de Cultura del nou Govern

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

L’exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, no vol protagonisme polític i, en declaracions a Catalunya Ràdio aquest divendres, s’ha descartat 'completament' com a persona que hagi de tenir un paper clau en el futur d'Esquerra Republicana. Tresserras ha assegurat que no tindrà cap paper en la futura executiva de la formació, alhora que també ha confessat que no es veu exercint qualsevol càrrec polític. Per Tresserras, 'la qüestió d’Esquerra no és un tema tant de persones com de concepció de l’organització'. Segons ha destacat, ERC ha de tenir en compte que és un partit d’esquerres i l’esquerra a Europa té una crisi profunda'. L’exconseller ha assegurat, però, que se sent molt vinculat al seu partit i que, a petició d'ERC, plasmarà per escrit algunes idees que ha exposat durant la campanya electoral i que havien tingut molt bona acollida. L'exconseller ha reconegut també que no l'ha sorprès que Ferran Mascarell hagi acceptat fer-se càrrec del departament amb el govern del president Mas.

tresserras
Comparteix
   


Etiquetes
Balanç positiu a Cultura
Dels quatre anys de Tresserras al capdavant de Cultura, la Llei del Cinema i el conflicte de l’art de la Franja han estat alguns dels temes més complexos. En aquest sentit, Tresserras ha demanat temps per avaluar els resultats de l'aplicació de la Llei del Cinema. 'L’èxit de la llei serà mesurar les conseqüències positives de la seva aplicació' ha assegurat l'exconseller que veu com un 'repte' la posada en marxa d'aquesta llei.  Pel que fa al conflicte de l’art de la Franja amb l'Aragó, Tresserras creu que és un conflicte inventat, i està segur que el nou govern de la Generalitat mantindrà la seva mateixa posició de fermesa.

L'exconseller de Cultura ha reconegut que se'n va amb un projecte pendent: el del nou Museu d'Història d'Arqueologia i Etnologia, que volia que estigués connectat amb les universitats i el món de la recerca.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Jordi fletxa Palma
2 de gener de 2011, 23.20 h

Un Conseller que ha signat un acord que retalla les emissions de la televisió nacional a bona part del país no pot estar al capdavant d'Esquerra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
marta fletxa Girona
2 de gener de 2011, 21.29 h

4, seria bo que abans d'escriure tonteries t' informesis una mica. L'arxiu Centelles es fora de Catalunya perque el bipartitpermanent, o sigui CyU, no els hi va fer cas i ells ho varen considerar un despreci, si aqui hi afegeixes els diners que les españas els hi podien donar i nosaltres no.............ja tens el resultat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
marta fletxa Girona
2 de gener de 2011, 21.24 h

Dons a mi m'agradaria que tingués en carrec important dins del partit. Crec que és un home molt valit i que ha fet molt per la cultura catalana al igual que Capdevila va treballar molt i be a benestar social. ERC necessita gent com ells al capdevant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ivan fletxa Avinyó
2 de gener de 2011, 18.26 h

#4 Pel que s'ha pogut saber, va ser Pujol "in person" fa anys el que va decidir que l'arxiu Centelles no li interessava ni per rentar-se el cul després de parir lleis convergents (o sigui, cagar). No vulguis reescriure la història perquè ho fas fatal. Per qui li pugui interessar, l'emprenyamenta dels hereus Centelles ja ve de temps de CIU i simplement el tripartit no va aconseguir redreçar la situació (sempre s'ha parlat d'una mena de mitjancer o advocat o no sé que, que va enredar la tro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
2 de gener de 2011, 15.38 h

#1 Certament, és bonissim. Pel que s'ha pogut saber, l'arxiu Centelles és fora de Catalunya gràcies a la prepotència amb que va tractar als germans.

També gràcies a ell, els "arrencacrostes" pululen per la C.C. de M.A. com si fos casa seua.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3 Albert Mulero
Albert Mulero fletxa [object Object]
2 de gener de 2011, 12.22 h

#2 El titular és incongruent. Un bon dia ningú no pot decidir ser menys sensible o ser més espavilat perquè són trets de la seva personalitat. És temps de renovació, de compromís per part de tothom i de disciplina, que no vol dir perdre democràcia, perquè cal refer un projecte engrescador i liderar l'esquerra independentista. El senyor Tresserras és responsable i conseqüent, i no pot deixar de tenir el paper que li correspon en aquest procés, per tant, els d'esquerra republicana no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Albert fletxa Castellbell i el Vilar
2 de gener de 2011, 12.19 h

El titular és incongruent. Un bon dia ningú no puc decidir ser menys sensible o ser més espavilat perquè són trets de la meva personalitat. És temps de renovació, de compromís per part de tothom i de disciplina, que no vol dir perdre democràcia, perquè cal refer un projecte engrescador i liderar l'esquerra independentista. El senyor Tresserras és responsable i conseqüent, i no pot deixar de tenir el paper que li correspon en aquest procés, per tant, els d'esquerra republicana no ad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Teresa V. fletxa Sant Cugat del Vallès
1 de gener de 2011, 18.21 h

Per mi, el Sr. Tresserres ha estat el millor conseller de cultura que ha tingut el tripartit. Llàstima que el Sr. Mas no l'hagi escollit en lloc del Sr. Mascarell, també un un bon conseller de cultura sens dubte, però no tan clar que ho sigui nomès de la cultura catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.