directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 20:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pia Bosch es mostra partidària d'un grup propi del PSC a Madrid i C's l'insta a no demanar el vot per al PSOE

La substituta d'Anna Pagans com a cartell socialista a l'Ajuntament de Girona creu que s'ha de trobar 'la manera de fer sentir la veu pròpia del socialisme català a Madrid'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La substituta d'Anna Pagans com a cap de cartell del PSC a l'alcaldia de Girona, Pia Bosch, s'ha mostrat obertament partidària d'un grup propi dels socialistes catalans a Madrid. En una entrevista a l'ACN, ha recordat que va ser ella qui va defensar 'fins al final' en el congrés que el partit va celebrar el 2008 una esmena que demanava que es creés aquest grup parlamentari. Tot i admetre que 'no és la clau de tot', Bosch creu que el PSC ha de trobar 'la manera de fer sentir la veu pròpia del socialisme català a Madrid' i creu que el grup propi és 'una de les millors maneres'. Davant d'aquestes afirmacions, Ciutadans li ha demanat que, en coherència amb les seves afirmacions, no demani el vot per al PSOE a les eleccions espanyoles del 2012.
Pia Bosch, PSC, Girona
Comparteix
   


Etiquetes
Mitjançant un comunicat, Ciutadans afirma que 'és curiós que el PSC sempre faci seva la bandera del catalanisme', però que ho 'amagui' quan s'acosten les eleccions espanyoles. La formació creu que els votants s'han adonat de la 'hipocresia i del joc a dues bandes del PSC', i que és per això que els van castigar a les eleccions del 28-N.

Bosch -que substituirà Pagans per mirar de remuntar les baixes expectatives del PSC a Girona- s'ha posicionat a favor del grup parlamentari propi a Madrid, una petició que han reclamat contundentment dirigents del PSC com els exconsellers Antoni Castells, Montserrat Tura o Ernest Maragall.

'En sóc tan partidària que vaig ser la persona que en el darrer congrés del partit va portar l'esmena a la ponència marc', ha recordat Bosch, 'que era una esmena de Girona perquè es creés el grup parlamentari'. Bosch ha afegit que la va defensar personalment 'fins al final'. 'La vaig portar a votació a l'últim congrés jo mateixa personalment, imagineu si en sóc partidària', ha assegurat.

Tot i aquest posicionament, Bosch ha afegit que aquesta és una decisió que 's'ha de prendre allà on s'ha de prendre' i ha admès que el grup propi 'no és la clau de tot'. Bosch, però, considera que el PSC ha de trobar 'la manera de fer sentir la veu pròpia del socialisme català a Madrid' i ha afegit que el grup propi 'és una de les millors maneres'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
3 de gener de 2011, 19.57 h

Aquesta dona no s'ha adonat que la majoria de l'electorat que vota el PSC pensa que està votant al PSOE. I si es disvinculan del PSOE al PSC li queden dos telediaris


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
GAT ESCALDAT fletxa La Seu d'Urgell
3 de gener de 2011, 12.43 h

Escaldat pels pactes i tapar-se les corrupte-les entre unionistes convergents i sociates. Millet-Montull & Pujol Cia. Tons son de la PIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 de gener de 2011, 09.05 h

Aquesta noia, va amb el lliri a la má encara. Que no veu que despres d'aquestes declaracions la fotarán fora del partit???. Encara no se'n ha adonat que ha d'obeïr a l'amo???.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.