directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 20 de maig de 2024 01:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP amagarà les seves sigles en alguns municipis a les eleccions del maig

És una mesura que ja fa anys que també apliquen el PSC, ERC i ICV

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular aprovarà en els pròxims dies poder presentar-se en alguns municipis amagant les seves pròpies sigles a les eleccions municipals del mes de maig, com ja fa temps que també fa el PSC amb les candidatures Progrés Municipal (PM), ERC amb Acord Municipal (AM) i ICV amb Entesa pel Progrés Municipal (EPM). Així ho ha explicat aquest dilluns al matí la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, que ha argumentat que d'aquesta manera la tercera força al Parlament aconseguirà més representació al territori. La dirigent popular ha explicat, en declaracions a RAC1, que l'objectiu és assolir més representants a l'àrea metropolitana però també a les comarques de l'interior mitjançant una 'barreja de la marca del municipi i d'una marca més gran'.
alícia sánchez-camacho, pp, parlament
Comparteix
   

Sánchez-Camacho ha afirmat que no pot ser que un partit que té 18 diputats a la cambra catalana només tingui 284 regidors, mentre que els dos partits majoritaris -CiU i PSC- tenen al voltant de 3.000 regidors. 'Un partit fort i sòlid és el que està al territori', ha afegit la dirigent popular, que ha assegurat que en diversos municipis havien demanat poder-se presentar sota unes sigles pròpies. 'Alguns partits ens deien que érem un partit residual de la perifèria i ara tenen menys diputats que nosaltres', ha afegit Alícia Sánchez-Camacho.

La decisió de presentar-se sota unes sigles diferents a les del PP serà comunicada pròximament als representants del partit i s'ha d'aprovar. 'Sempre hem tingut dificultats per poder-ho fer però aquesta vegada ho podrem aconseguir', ha assegurat Sánchez-Camacho.

La presidenta del PP català també ha comentat breument el conflicte entre l'exsecretari general del PP i exministre de Foment, Francisco Álvarez-Cascos, i el partit després de quedar descartat com a candidat a la presidència d'Astúries. Sánchez-Camacho només ha dit que 'respecta' la decisió d'Álvarez-Cascos i ha admès que 'haurà estat difícil', tot i que ha recordat que la direcció estatal del partit només fa que 'revalidar' el que ha decidit el partit a nivell territorial.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ricard fletxa Reus
4 de gener de 2011, 23.01 h

"Aunque la mona se vista de seda, mona se queda" :P


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.