directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP amagarà les seves sigles en alguns municipis a les eleccions del maig

És una mesura que ja fa anys que també apliquen el PSC, ERC i ICV

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular aprovarà en els pròxims dies poder presentar-se en alguns municipis amagant les seves pròpies sigles a les eleccions municipals del mes de maig, com ja fa temps que també fa el PSC amb les candidatures Progrés Municipal (PM), ERC amb Acord Municipal (AM) i ICV amb Entesa pel Progrés Municipal (EPM). Així ho ha explicat aquest dilluns al matí la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, que ha argumentat que d'aquesta manera la tercera força al Parlament aconseguirà més representació al territori. La dirigent popular ha explicat, en declaracions a RAC1, que l'objectiu és assolir més representants a l'àrea metropolitana però també a les comarques de l'interior mitjançant una 'barreja de la marca del municipi i d'una marca més gran'.
alícia sánchez-camacho, pp, parlament
Comparteix
   

Sánchez-Camacho ha afirmat que no pot ser que un partit que té 18 diputats a la cambra catalana només tingui 284 regidors, mentre que els dos partits majoritaris -CiU i PSC- tenen al voltant de 3.000 regidors. 'Un partit fort i sòlid és el que està al territori', ha afegit la dirigent popular, que ha assegurat que en diversos municipis havien demanat poder-se presentar sota unes sigles pròpies. 'Alguns partits ens deien que érem un partit residual de la perifèria i ara tenen menys diputats que nosaltres', ha afegit Alícia Sánchez-Camacho.

La decisió de presentar-se sota unes sigles diferents a les del PP serà comunicada pròximament als representants del partit i s'ha d'aprovar. 'Sempre hem tingut dificultats per poder-ho fer però aquesta vegada ho podrem aconseguir', ha assegurat Sánchez-Camacho.

La presidenta del PP català també ha comentat breument el conflicte entre l'exsecretari general del PP i exministre de Foment, Francisco Álvarez-Cascos, i el partit després de quedar descartat com a candidat a la presidència d'Astúries. Sánchez-Camacho només ha dit que 'respecta' la decisió d'Álvarez-Cascos i ha admès que 'haurà estat difícil', tot i que ha recordat que la direcció estatal del partit només fa que 'revalidar' el que ha decidit el partit a nivell territorial.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ricard fletxa Reus
4 de gener de 2011, 23.01 h

"Aunque la mona se vista de seda, mona se queda" :P


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.