directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joan Saura continua causant maldecaps a ICV-EUiA

Miralles insisteix en demanar a ICV que el senador que els correspon arran dels resultats del 28N sigui d'EUiA · Joan Herrera vol imposar Joan Saura

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Jordi Miralles, ha insistit aquest dilluns en què ICV ha de complir els acords de coalició i que el senador que els correspon a Madrid arran dels resultats del 28-N sigui d'EUiA i no pas d'ICV. Miralles ha explicat que el seu partit no ha tornat a parlar amb Iniciativa i ha reiterat que mantenen la mateixa posició al respecte: el senador que els podria pertocar a la coalició ha de ser per a EUiA, tot i que ICV està pensant en proposar a l'exconseller d'Interior Joan Saura. 'No compartim que un acord que tenim no es compleixi i tenim un acord de distribució de responsabilitats i volem que aquest acord es tiri endavant', ha apuntat.
Jordi Miralles, EUiA
Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa a la seu del partit, ha assenyalat que volen que l'acord es tiri endavant 'independentment de les persones'. 'Volem defensar el compliment d'un acord', ha dit. Miralles ha afirmat que tenen temps per a discutir abans del primer ple de legislatura.

El passat dia 16 de desembre el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ja va advertir a la formació liderada per Jordi Miralles que el repartiment de càrrecs públics en el si de la coalició no podien ser els mateixos que la passada legislatura. Aquest va ser un clar avís davant la possibilitat que el senador per part de la coalició deixi de ser Joan Josep Nuet, d'EUiA, per un candidat proposat per Iniciativa.

En contra del que aquest mateix dilluns ha assegurat Miralles, Herrera va negar taxativament que l'acord entre els dos partits indiqués que EUiA havia de tenir un senador. 'El pacte de coalició deixava clar que estan dins o fora del Govern hi haurà un representant d'EUiA a la mesa i que el senador aniria en funció dels resultats electorals', va apuntar Herrera, al temps que va insistir en que els resultats del 28 de novembre no eren els mateixos.

En l'acord electoral de la coalició del 2010 s'assenyala que el grup EUiA i ICV 'continuaran compartint els càrrecs que es deriven de la representació parlamentaria, la presidència, la vicepresidència i la mesa, el portaveu i portaveu adjunt, i d'altres càrrecs sensibles, correspondran a persones d'una i altra formacions polítiques'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
4 de gener de 2011, 11.32 h

Aquesta és la essencia del perqué es varen fer els tripartits.

El cas és que si tornen a tenir la oportunitat, tornaran a repetir-lo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ramon fletxa St. cugat
4 de gener de 2011, 10.14 h

Són l'hòstia aquesta secta. Em rellisquen tant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de gener de 2011, 09.26 h

Que bonic, ara els de IC ens faran visible alló tant bonic del amor per les poltrones, clar que pobret Joan ara s'ha quedat sense feina i la amb la crisis que hi ha no troba feina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.