directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas-Colell no retallarà el nombre de funcionaris de la Generalitat

Diu que s'haurà de gastar menys i actuar sobre tots els elements de despesa, també sanitaris

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha descartat aquest dimecres una retallada de funcionaris i altres llocs de treball estable de la Generalitat. Després de la supressió d'alts càrrecs anunciada pel president de la Generalitat, Mas-Colell ha deixat clar que 'no estan en perill els llocs de treball dels funcionaris ni tampoc els llocs de treball molt estabilitzats'. 'Però la Generalitat l'any vinent haurà de gastar menys que aquest anys', ha afegit el conseller, que ha indicat que caldrà actuar 'sobre tots els elements de despesa, siguin sanitaris o no'. Per això, en declaracions a Com Ràdio, ha assegurat que els pressupostos del 2011 hauran de ser 'més limitats'.

Comparteix
   


Etiquetes
Mas-Colell ha assegurat aquest dimecres que els llocs de treball molt estables i de funcionaris 'no estan en perill', però sí que és veritat que la Generalitat 'haurà de gastar menys' que l'any passat. Ha apuntat que es procurarà que les retallades 'causin el mínim de mal' eliminant 'el que sigui més prescindible', però ha afegit que 'caldrà actuar sobre tots els elements de despesa, siguin sanitaris o no'.

Precisament, sobre la despesa sanitària no planificada en l'àmbit de la salut, ha advertit que no pot haver 'una altra sorpresa de 850 milions d'euros', perquè arribarà un moment que no es podrà absorbir. Per això, ha dit, 'cal una política per posar límit al creixement de la despesa sanitària'. El conseller ha constatat, per tant, que els pressupostos del 2011 'hauran de ser més limitats' i s'haurà d'assumir el nivell de les pròpies oportunitats. 'Hem estat vivint per sobre dels nostres mitjans', i això 'no es pot aguantar indefinidament', ha conclòs.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Pep fletxa Alt Empordà
6 de gener de 2011, 18.35 h

Ex-votant, amb la de coses que saps no se com no et posa a una conselleria el teu amo Mas.... i tu que saps que farà CiU tótila? si fins i tot a tu que estàs per alguna oficina de la JNC o directament de CiU el teu amo et donarà pel sac!!! de moment amb tot allò que criticaves d'ERC el teu amo ja t'ha donat pel sac...tots sabiem que malgrat que CiU faria el contrari del que prometia, tu ara continuaries defensant CiU com un talibà mil.litant amb càrrec, que és el que en realitat ets.
Po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Artur ObaMAS CARELL-COLELL fletxa amb el vist i plau del DURAN de Lleida
6 de gener de 2011, 12.56 h

Ara retallar sanitat, servies socials i sous a funcionaris si. Pagar compensacions a les AUTOPISTES de Madrid i no rescatar petges a Catalunya també. Treure subsidis als mes necessitats si, ara donar mes calers a caixes i bancs també.... pagar al GODÒ els servies prestats durant aquests 7 anys també...privatitzar l'ensenyameny i la sanitat a Catalunya també.

ES QUE SOM CONVERGÈNCIA i UNIÓ i som els hereus de la TERRA PROMESA. Els amos. Els PUTOS AMOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ramon fletxa Girona
6 de gener de 2011, 09.42 h

Francament, titular i notícia no quadren. Del text de la notícia jo entenc clarament que es reduirà (també) personal ('el més prescindible') de l'administració, i en concret de la sanitat. Hi ha àmbits sanitaris on l'índex de precarietat arriba al 40%. Fixeu-vos si tenen joc per dir que no ha de tèmer qui tingui un lloc "molt estable".


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
5 de gener de 2011, 18.18 h

No els rebaixarà perqué legalment no pot per la llei vigent de la funció pùblica, però si que es pot no convocar places pels que es vagin jubilant o marxant, com va dir el President Mas e la roda de prensa del dimarts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bacus fletxa bcn
5 de gener de 2011, 16.32 h

doncs clar que no s'hauria de retallar ell mateix, per cert pq no proposa privatitzar la universitat on està en exedència.. com a mínim els immobles faríem uns rals o si que encara hi treballa


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.