directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC recorda a Recoder que no pot exigir que Madrid compleixi l'Estatut en inversions d'infraestructures

Ignasi Llorente afirma que l'addicional tercera no és vinculant encara que aplaudeix que el conseller vulgui plantar cara

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, ha recordat aquest dimecres al conseller de Territori, Lluís Recoder, que el Tribunal Constitucional va declarar que la disposició addicional tercera de l'Estatut no és vinculant i, per tant, 'no es pot exigir a cap govern que la compleixi'. S'ha referit així a les declaracions de Recoder, que no ha descartat recórrer al TC si el govern espanyol no compleix de nou amb l'Estatut en matèria d'inversió en infraestructures. Llorente ha aplaudit que el conseller vulgui plantar cara però li ha dit que 'les velles receptes no serveixen' i el que cal és una 'resposta àmplia i contundent'. 'Cal refer l'esperit unitari del 10-J i plantejar una alternativa', ha afegit.
ignasi llorente erc
Comparteix
   


Etiquetes
En un comunicat, Llorente ha constatat que el fet que Recoder no descarti acudir al TC demostra que 'hi ha qui no ha entès l'abast ni les conseqüències de la sentència', que va declarar, ha subratllat, que la disposició addicional tercera 'no és vinculant. 'Per tant, no es pot exigir a cap govern que la compleixi', ha afegit.

Després d'aplaudir la 'determinació i fermesa' de Recoder, ha subratllat que les 'velles receptes no serveixen'. 'El que cal és una resposta àmplia i contundent: refer l'esperit unitari del 10-J i plantejar una alternativa', ha conclòs.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Jaume fletxa Sitges
7 de gener de 2011, 13.17 h

ni 15 dies han trigat aquests de CiU en fer el "canvi", tornem a temps pasats i ara comencen a descubrir que potser el tripartit no ha fet vtant malament com s'han dedicat a dir amb la col·laboració del grup Godó i companyia......tot paraules.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Matilde fletxa Mollerussa
6 de gener de 2011, 19.45 h

Allò que els Convers es van carregar a l'estatut de la Moncloa per gelosia i enveja, ara hauran de donar explicacions. Les mentides tard o d'hora surten a la llum.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pep fletxa Alt Empordà
6 de gener de 2011, 18.41 h

Molt bé ERC, només recordant-los les coses d'aquesta manera els posareu a lloc a aquest Convergents dretanosos..Van tirant cohets sense polvorà i a sobre pretenen que la gent se'ls creguin.
CiU no vol acceptar un referendum, dons a ERC li toca recordar a CiU que amb espanya no hi ha res a fer i recordar-los que sempre ens queda el referendum. A veure finsn a on son Nacionalistes Catalans o espanyols aquests de CiU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
capsigrany fletxa riumors
6 de gener de 2011, 12.38 h

perdoneu però algu ho havia d'aclarir. Ja era hora. Aquest de ciu es fan ara el milhomes però com més alt posin el llistó més se'ls hi passaràn comptes.Ara que sembla que la gent te poca memòria com a mínim amb CiU


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.