directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les participacions del Bloc amb la imatge de Fabra, premiades

Amb un reintegrament i dues xifres finals de la Grossa · El jutge va intervenir les que no estaven venudes arran d'una denúncia del president de la Diputació de Castelló

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Les participacions repartides pel Bloc Nacionalista Valencià d'Ontinyent (Vall d'Albaida) amb la imatge del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i la llegenda 'La loteria que sempre toca' han resultat premiades amb 14 euros cadascuna. Les paperetes eren participacions de quatre euros en els números 03413 i 99.128. Així, al sorteig d'aquest dijous, el número 03413 ha resultat premiat amb un reintegrament i les dues xifres finals de la Grossa. Arran d'una denúncia de Fabra, el jutjat de primera instància número 6 de Castelló va ordenar el passat 30 de desembre el cessament de la venda i la intervenció de les paperetes però no anul·lava les ja venudes.
loteria, Carlos Fabra, BNV
Comparteix
   


Etiquetes
Segons els informes pericials d'Hisenda, al president del PP de Castelló va justificar els seus ingressos assegurant que li havia tocat la loteria tres vegades entre els anys 2000 i 2004 mentre que l'any 2008 va ser afortunat amb la Grossa de la Rifa del Nen. L'oposició sempre ha considerat que Fabra va blanquejar diners comprant dècims afortunats.

El Bloc-Compromís d'Ontinyent va emetre unes participacions per al Sorteig de Reis amb la imatge de Carlos Fabra i la llegenda que 'La loteria que sempre toca'. El mateix president de la Diputació de Castelló va denunciar-les per haver utilitzat la seva imatge i el jutjat número 6 de Castelló anul·lava el passat 30 de desembre la venda de les participacions però no el dècim ni les paperetes ja venudes.

En el sorteig d'aquest dijous, el número 03413 ha resultat premiat amb un reintegrament i les dues xifres finals de la Grossa, per la qual cosa cadascun dels compradors rebrà 14 euros per participació.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.