directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Catalunya Ràdio enganya la Casa Reial però obeeix la seva decisió de censurar un diàleg amb el Rei

L'equip del programa 'Tot és molt confús' es fa passar pel secretari d'Artur Mas i aconsegueix conversar amb Joan Carles I durant dos minuts · La Sarsuela va aturar-ne la seva emissió i la CCRTV ha obligat a treure-la de YouTube

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Rei espanyol Joan Carles I ha estat el protagonista de la broma telefònica que el periodista Pere Mas i l'equip del seu programa 'Tot és molt confús' van fer el passat 5 de gener i que tenia com objectiu felicitar l'aniversari al borbó. El periodista Ricard Ustrell, fent-se passar pel secretari d'Artur Mas, jugant amb el cognom del presentador del programa, va anar saltant tots els sedassos telefònics del Palau de la Sarsuela fins arribar a conversar durant dos minuts amb el monarca, que va iniciar el diàleg amb un afable 'president'. Ràpidament el periodista li va explicar al monarca la 'confusió' de tot plegat així com també va felicitar l'aniversari a Joan Carles I, que es va mostrar molt content per la trucada. Un cop finalitzada la conversa, la Casa Reial va trucar a l'emissora catalana per vetar l'emissió del diàleg mantingut pocs minuts abans, fet que va ser acatat per la direcció de Catalunya Ràdio. La conversa però s'ha filtrat al portal de vídeos YouTube que la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió ha obligat a eliminar-lo. L'emissora lamenta l'episodi i justifica la no emissió de la conversa afirmant que les gravacions ocultes només es poden utilitzar si tenen interès informatiu i el consentiment de les dues parts.



Comparteix
   


Etiquetes
Joan Carles I va ser sorprès el passat 5 de gener, dia del seu aniversari, per una trucada inesperada. Convençut que l'havia trucat el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el monarca es va posar al telèfon a la salutació de 'president' fet que no era cert. I és que l'equip del programa de Catalunya Ràdio, 'Tot és molt confús' dirigit i presentat per Pere Mas, va aconseguir sortejar tots els filtres telefònics del Palau de la Sarsuela fins aconseguir conversar amb el borbó amb l'únic objectiu de felicitar-lo en el dia del seu aniversari.

El Rei, sorprès, va fer gala d'un excel·lent bon humor i es va mostrar molt agraït per la trucada, encara que no va voler fer cap salutació per l'espai de l'emissora com així li va demanar el periodista Ricard Ustrell. Fou el propi Ustrell qui va posar a Joan Carles I en coneixement de la 'confusió' que s'havia produït amb els cognoms del presentador del programa i del líder convergent.

La Corporació obliga a treure el vídeo de YouTube
Pocs minuts després de la conversa, els serveis de la Casa Reial es van posar en contacte amb la direcció de l'emissora per vetar la conversa, ordres que van ser obeïdes. El diàleg, no obstant, ha estat filtrat al portal de vídeos YouTube, encara que la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió n'ha forçat la seva prohibició. Des de Catalunya Ràdio han lamentat, en un comunicat, la filtració, ja que l'emissora pública justifica la decisió de no permetre la difusió de la conversa ja que es tractava d'una gravació oculta d'un contingut d'entreteniment no autoritzada per ambdues parts. Tot i això, les converses prèvies mantingudes entre els membres del Palau de la Sarsuela i de l'equip del 'Tot és molt confús' sí que van ser emeses.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
pagano fletxa el masnou
8 de gener de 2011, 17.58 h

cuanta noticia per algu que no fa res. Mori el Borbó! i si no, que no mori, me la bufa, pero que foti el camp a no se on, d'on es aques tio?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
J.S.G. fletxa Sant Boi
8 de gener de 2011, 16.16 h

El poder del borbo és molt important, però el poble unit....
On sou poble? sortiu al carrer,i doneu el vostre discurs senzill i clar!!!!


Visca terra lliure II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi-80 fletxa València
8 de gener de 2011, 12.20 h

Si canviàrem el borbó per Hugo Chávez o el president de bielorus Lukashenko, els "independentistes" que es creuen que USA i Israel ens salvaran, estarien cridant que són uns dictadors, i el País i el Mundo dirigint l'orquestra de babaus. Calen més exemples com aquest per a demostrar que vivint sota una dictadura explotadora i parasitària?

Amb uns enemics així, Espanya ens pots pixar en la boca que la continuarem mantenint oberta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Barcelona
7 de gener de 2011, 21.23 h

Segons informen diversos mitjans, avui o ahir l´ex lider de l´entesa progres municipal, alcalde de Sant Pere de Torellò i President de decidim.cat s´ha afiliat a ERC.

Algù sap si aquesta notícia és certa ?

Si és certa com és que el directe no se´n fa ressò ?

Nomès es comenten les males notícies que afecten a ERC ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.