directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Artur Mas situa els líders territorials de CDC com a delegats del Govern

Només el delegat de l'àmbit metropolità serà d'Unió Democràtica

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ja ha designat els delegats del Govern, en la seva majoria líders territorials de CDC. Segons han confirmat fonts del Govern a l'ACN, els delegats seran Joaquim Nin al Camp de Tarragona, Xavier Pallarès a les Terres de l'Ebre, Albert Alins a l'Alt Pirineu i Aran, Jordi Moltó a les comarques centrals, Ramon Farré a Ponent i, com ja va transcendir aquest dilluns, Eudald Casadesús a les comarques gironines. El Consell Executiu del pròxim dimarts nomenarà amb tota probabilitat aquests càrrecs, i també el del delegat de l'àmbit metropolità, encara per confirmar però que serà d'UDC.
Joaquim Nin, Xavier Pallarès, Albert Alins, Jordi Moltó, Ramon Farré, Eudald Casadesús, delegats govern
Comparteix
   


Etiquetes
El Consell Executiu del pròxim dimarts finalitzarà la designació dels alts càrrecs del nou Govern amb el nomenament dels delegats arreu del territori. Es tracta majoritàriament de líders territorials de CDC, com ara presidents de la federació comarcal, i quatre són alcaldes. Només el delegat del govern de l'àmbit metropolità serà d'UDC, tot i que segons fonts del partit Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida encara estan tancant la negociació.

Joaquim Nin i Borredà serà el nou delegat del Govern al Camp de Tarragona. Militant de CDC des del 1995, Nin és president de la Federació de CDC a aquest territori i és alcalde d'Albinyana (Baix Penedès) des del 1999. Nin, que substituirà al socialista Xavier Sabaté, és també diputat i portaveu a la Diputació de Tarragona.

El pròxim delegat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès i Povill, és des del 2003 president de CDC a aquesta vegueria, alcalde d'Arnes (Terra Alta) des del 1995 i diputat al Parlament. Entre el 1999 i el 2006 va ser també president del Consell Comarcal de la Terra Alta. Pallarès substitueix a Lluís Salvadó, d'ERC, en el càrrec.

A l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins i Abad prendrà possessió del càrrec que fins ara ocupava Víctor Òrrit (PSC). Alins és president de la Federació de CDC de les comarques de l'Alt Pirineu, alcalde del Pont de Suert i conseller comarcal de l'Alta Ribagorça.

L'alcalde de Sallent (Bages), Jordi Moltó i Biarnés, esdevé el delegat del Govern a les comarques centrals, que substituirà Jordi Fàbrega (pròxim a ERC). I en substitució de Miquel Pueyo (ERC), el president de la Federació de les comarques de Lleida de CDC, Ramon Farré i Roure, serà el nou delegat a Ponent.

Eudald Casadesús i Barceló serà el delegat a les comarques gironines, en substitució de Jordi Martinoy (ERC). Diputat des del 1992, Casadesús és president de CDC a les comarques gironines des del 2004.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pepa fletxa BCN
9 de gener de 2011, 01.58 h

Tots són alcaldes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Arcadi fletxa Reus
9 de gener de 2011, 00.33 h

Amb aquests nomenaments Mas acalla les protestes que el seu nou govern (de Barcelunya) havia provocat entre l'organització territorial del partit. Però amb el nomenament dels consellers de Justicia, Cultura, Economia i Sanitat, les respectives sectorials de Convergència segeuixen escandalitzades ja que ha triat personalitats independents que, en cap cas, no resulten millorables pel que tenia dins del propi partit acompnyant-lo n la llarga travessia del dessert que, a més a més, s'estan ro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.