directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU de Girona considera un 'abús de poder' que Pagans retirés la paraula a Puigdemont durant el ple

Rebutgen 'les formes autoritàries i intolerants' de l'alcaldessa socialista

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El grup municipal de CiU a Girona ha expressat la seva indignació pel què qualifiquen 'd'abús de poder' de l'alcaldessa, Anna Pagans, davant el portaveu del grup, Carles Puigdemont, en el darrer ple del dilluns on es van debatre els pressupostos pel 2009. Durant la sessió, l'alcaldessa va retirar la paraula al regidor de l'oposició després que aquest parlés de deslleialtats entre els socis del govern municipal.

Per CiU, aquesta era 'només una opinió' que no va ser ben rebuda per Pagans que va demanar que fos retirada, cosa que Puigdemont no va fer. CiU ha rebutjat 'les formes autoritàries i intolerants' exhibides per l'alcaldessa.

Comparteix
   

Per la formació nacionalista, el fet que, 'de forma injustificada', l'alcaldessa exigís al portaveu del grup, Carles Puigdemont, la retirada d'una expressió 'plenament lícita i respectuosa' demostra 'el valor que dóna l'alcaldessa a la llibertat d'expressió'.

Segons ha manifestat CiU a través d'un comunicat, Pagans encara va anar més enllà quan va retirar la paraula al portaveu quan aquest estava replicant les argumentacions de la tinent d'alcalde d'Hisenda. 'Retirar la paraula a un portaveu d'un dels grups de l'ajuntament és una decisió greu, que limita el dret a exposar la nostra posició', ha expressat el grup que ha afirmat però que tots els portaveus del govern van poder exposar 'generosament' les seves posicions.

'La decisió és un abús d'autoritat, segurament motivat pels nerviosismes diversos que semblen afectar darrerament els membres de l'equip de Govern', recull el comunicat. En el mateix document, CiU de Girona vol deixar clar que 'no pensa renunciar a continuar controlant l'equip de Govern ni a continuar expressant la seva opinió, tal com li exigeix el mandat de les urnes'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.