directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós admet que tindria 'morbo' que Laporta fos l'alcaldable independentista per Barcelona

Tot i això, aposta per un procés de primàries on els ciutadans escullin el líder d'una gran coalició independentista

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha reconegut en declaracions a COM que 'mediàticament tindria el seu morbo' que Joan Laporta fos cap de llista a l’Ajuntament de Barcelona si finalment ERC acaba pactant una candidatura conjunta amb altres partits independentistes, però ha condicionat totalment el lideratge de la possible candidatura conjunta al resultat de les primàries que impulsa Jordi Portabella. Respecte a les condicions per negociar que estarien posant sobre la taula algunes formacions independentistes, Puigcercós ha subratllat que 'quan es diu que es fan primàries es fan primàries, en això hem de ser seriosos'. 'No es pot fer la trampa de dir primàries arreu, però si no sortim nosaltres res', ha advertit.
Sobre el nou govern d’Artur Mas, el president d’ERC deixa ben clar que si li ha de donar els 100 dies de gràcia però 'si per alguna cosa s’ha distingit el senyor Mas és per no tocar gaire res, i la famosa rebaixa de govern són 12 càrrecs'. 'Sacrificis, els què calguin', diu Puigcercós, 'però això no vol dir que haguem d’amagar sota la taula que hi ha un conflicte obert, i que no està resolt, amb Madrid'. En declaracions a COMRàdio també ha parlat del dret a decidir que Mas va invocar en el seu discurs d’investidura i creu que 'ja no li interessa i farà marxa enrere'.

El líder republicà també ha valorat el comunicat de la banda terrorista ETA. Creu que 'ETA ha arribat al final' però 'a Madrid aquest comunicat per alguns és una mala notícia perquè hi ha gent que n’ha tret molts rèdits i ara això s’acabarà'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.