directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Barcelona tindrà un macroconcert -en castellà- contra el canvi climàtic el 7 de juliol

Per què "Salva la Tierra" i no "Salva la Terra", en català?

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Barcelona farà el pròxim 7 de juliol el macroconcert 'Salva la Tierra Barcelona Concert' al Moll de la Fusta, una iniciativa que se suma al 'Live Earth', patrocinat per l'exvicepresident dels Estats Units Al Gore en set capitals del món.
al gore live earth
Comparteix
   


Etiquetes
Ho avançàvem fa uns dies i s'ha confirmat: hi haurà macroconcert contra el canvi climàtic a Barcelona. Segons ha informat l'organització, el macroconcert a la ciutat comtal combinarà actuacions musicals amb missatges conscienciadors sobre la situació del planeta. Entre els artistes que ja han confirmat la seva presència a Barcelona figuren Miguel Ríos, Ojos de Brujo, Calima, La Excepción, Loquillo, Macaco, Lila Downs o Gerard Quintana.

L'organització treballa perquè també actuïn a Barcelona Bruce Springsteen, La Unión, Andrés Calamaro, Ariel Rot, Enrique Bunbury, Antonio Vega, Melendi, Eros Ramazzotti, Ricky Martin, Marc Anthony, Santana, Laura Pausini, El Arrebato, La Oreja de Van Gogh, Raimundo Amador i B.B. King i Pastora, entre d'altres.

La recaptació de 'Salva la Tierra' es destinarà a fundacions amb projectes dedicats a combatre la crisi climàtica. El recinte del Moll de la Fusta, que albergarà aquesta marató musical de 12 hores, tindrà una capacitat per a 50.000 persones.

El macroconcert global 'Live Earth' reunirà en set capitals de tot el món artistes com The Police, Roger Waters, Smashing Pumpkins, Sheryl Crow, Bon Jovi, Beastie Boys, Foo Fighters, Duran Duran, James Blunt, Madonna i Red Hot Chili Peepers. 'Live Earth' serà retransmès per ràdio, televisió i Internet i es preveu una audiència de 2.000 milions de persones.

L'altra cara del 'Salva la Tierra'

No entenem com un concert que, de ben segur, comptarà amb la col·laboració de les institucions catalanes i barcelonines, ha d'anomenar-se "Salva la Tierra", quan podria anomenar-se perfectament "Salva la Terra", en català.  No serà que hi ha alguna mà amagada rere aquesta decisió?

Sense anar més lluny, Guru Events, l'empresa que organitza el macroconcert, treballa per Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, els màxims defensors de la maltractadíssima llengua espanyola a Catalunya...



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
30 de maig de 2007, 21.29 h

Doncs estic veient que Guru Events té la web en català... Jo crec que encara són a temps de modificar el nom i posar-lo en català, sobretot si hi participen Generalitat i/o Ajuntament, que acostumen a exigir presència de la llengua en aquestes coses (parlo de webs del Sónar o Primavera Sound, que tenen opció en català perquè si no, no reben subvenció; què trist, per cert). D'altra banda, en el cartell hi ha Gerard Quintana, que, òbviament, canta en català...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordic fletxa Barcelona
30 de maig de 2007, 17.25 h

Jo tampoc estic d'acord en criminalitzar professionals que, al capdavall, l'únic que fan és fer la seva feina. Fins i tot, treballar per a un partit polític ni vol dir ni que simpatitzis amb la seva causa ni que hi estiguis conxorxat, ni que conspiris contra res ni ningú.

Això d'anar estigmatitzant els professionals segons treballin per a un o per a un altre ho trobo realment fastigós i una mostra de sectarisme immensa.

Carregueu contra els polítics si voleu, però deixeu als profession... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jajume fletxa Badalona
30 de maig de 2007, 16.09 h

Esteu segurs que guruevents són el dimoni? La seva web està en català...No aprovo que tothom que no pensi com nosaltres quedi dimonitzat, i menys encara si és frivolament. Abans d'acusar algú, m'agradaria demanar més dades.

Salutacions


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.