directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern ajorna una setmana més el nomenament de Xavier Crespo com a secretari de Seguretat

L'alcalde de Lloret es va acomiadar dels treballadors el 4 de gener a través d'una carta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya tampoc ha resolt avui el nomenament de Xavier Crespo com a nou secretari general de Seguretat. El portaveu del govern, Francesc Homs, ha explicat posteriorment a la reunió celebrada aquest matí que 's'ha decidit donar més temps' a Crespo 'perquè és l'alcalde d'una ciutat important i ha d'organitzar la transició'. Es desconeix encara si el seu nomenament tindrà lloc dimarts vinent, juntament amb els altres càrrecs que tampoc s'han decidit avui. Crespo es va acomiadar dels treballadors mitjançant una carta el passat 4 de gener però ara reclama més temps per abandonar el consistori tal i com ja va avançar AraGirona.cat

crespo, lloret
L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo (CiU) © AG

Comparteix
   


Etiquetes

El nomenament de Xavier Crespo com a nou secretari general de Seguretat Ciutadana tampoc s'ha fet efectiu avui. El portaveu de la Generalitat, Francesc Homs, ha assegurat aquest matí posteriorment a la reunió del Consell Executiu que s'ha decidit donar més temps a Crespo per 'organitzar la transició' de l'alcaldia de l'Ajuntament de Lloret de Mar, tal i com ja va avançar AraGirona.cat la setmana passada. En aquests moments només s'ha ofert com a candidat pel relleu al capdavant del consistori Romà Codina, que va presentar a l'executiva local la seva candidatura ahir dilluns. Codina fins ara ha estat responsable de les àrees de Coordinació i Noves Infraestructures a l'Ajuntament. La darrera setmana de gener està previst que se celebri una assemblea local de CiU on es votaria el nou alcalde. Fins aleshores hi ha temps perquè es presentin altres candidatures. 

 

En un altre ordre de les coses, el mateix batlle va enviar una carta als treballadors municipals el 4 de gener, l'endemà que el conseller d'Interior Felip Puig anunciés el seu nomenament. Crespo explicava en el document que la seva etapa com a alcalde 'ha estat una etapa de la meva vida de la qual m’emporto molt bons records, la vostra implicació com a treballadors i treballadores, la representació dels diferents grups polítics i també una gran experiència que, a partir d’ara, podré aplicar en aquest nou càrrec que assumeixo amb molta il·lusió i ganes de treballar per a tots els catalans i catalanes'. 



 





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.