directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC remodela la direcció del partit amb les substitucions de Carod-Rovira, Benach i Llansana

Lluís Savadó, Ignasi Llorente i Oriol Amorós entren a l'òrgan directiu d'Esquerra

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els vents de canvis que bufen a ERC s'han fet notar aquest dimarts amb la substitució dels càrrecs de Carod-Rovira, Ernest Benach, Marina Llansana i Enric Aloy. Així, les noves cares que entren a l'òrgan directiu d'Esquerra són el vicesecretari general de Coordinació Institucional, Lluís Savadó; el portaveu nacional i secretari d'Imatge i Comunicació, Ignasi Llorente, i el president regional de Barcelona, Oriol Amorós. L'Executiva Nacional d'ERC d'aquest dilluns ha aprovat també els alcaldables de les poblacions amb més de 20.000 habitants que ja han escollit candidat. Amb aquest acord queden ratificats els candidats del 80% dels municipis que han elegit el seu cap de llista.

Comparteix
   


Etiquetes
ERC ha tirat endavant una remodelació dels òrgans directius per substituir els càrrecs que havien renunciat: Carod-Rovira, Benach, Llansana i Aloy. Lluís Savadó és el nou vicesecretari General de Coordinació Institucional. Enginyer industrial, Savadó fou fundador del Bloc d'Estudiants Independentistes (BEI) i militant de Catalunya Lliure durant els anys 1988-1991, any en el qual va entrar a militar a ERC. Entre els anys 2000 i 2004 va ser president de la Federació d'Esquerra a les Terres de l'Ebre, fins que va passar a assumir la Secretaria d'Organització del partit a l'Ebre, que encara ocupa en l'actualitat. A més, ha estat delegat del Govern a les Terres de l'Ebre des del 2004 fins el 2010 i va ser alcalde de l'Ajuntament de la Ràpita de l'any 1996 al 1997 i regidor entre 1994 i 2005.

Ignasi Llorente és el nou portaveu i secretari d'Imatge i Comunicació. Llorente, que té estudis de Medicina i és postgraduat en Desenvolupament de Comerç Urbà, ha estat vinculat professionalment a la Federació de Municipis de Catalunya i posteriorment al Departament de Governació com a Assessor de Projectes Transversals al Territori. Militant d'ERC des de l'any 1996, ha estat membre actiu de l'executiva comarcal de l'Eixample des del 2001 i conseller nacional des del 2004.

Oriol Amorós, el nou president regional de Barcelona i enginyer tècnic agrícola d'ofici, inicià la militància política a l'organització Catalunya Lliure l'any 1989. Militant d'ERC des del 1994, ha estat president del Casal Lluís Companys de Sant Andreu entre el 1997 i el 2000, secretari d'Organització de la Federació de Barcelona d'Esquerra entre el 2000 i el 2004, any en què n'és escollit president. Ha dirigit les campanyes electorals d'Esquerra a Barcelona des de les eleccions al Parlament del 1999 fins a l'actualitat. El 2003 va ser escollit diputat del Parlament i partir de novembre del 2006 secretari per a la Immigració fins al 2010.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
JORDIBCN fletxa BARCELONA
12 de gener de 2011, 13.19 h

#2 Gràcies venin de tu una lloança (bona política) a algú d´Esquerra és tot un honor. per això te votat afirmativament . I en quan a la botonera suposso que és broma , i confesso que he punxat damunt la foto per fixar-m´hi més detalladament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi-80 fletxa València
12 de gener de 2011, 13.09 h

#2 Jo crec que ha rebut algun vot negatiu precisament per eixe instint....la gent no volia que es cordara la botonera XD


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Salva fletxa Països Catalans
12 de gener de 2011, 12.31 h

#1 No entenc perquè et voten el comentari malament... què passa? no es pot apreciar una persona pel que és i a més a més saber-la apreciar també pel seu físic? el dia en que perdem aquest instint, estarem morts!! ...és molt bona política i també és una noia guapíssima, a més de tenir una parla dolça com els àngels... la trobarem a faltar si no surt tant als mitjans...

Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Andreu fletxa Vic
12 de gener de 2011, 09.59 h

Marinaaaa! Corda't la botonera! :)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.