directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu retreu a la direcció del PSC que no li tornin el suport que ell va donar al partit pel 28-N

Reconeix que és molt possible que s'hagi d'enfrontar a Montserrat Tura en unes primàries i diu que ho farà 'amb passió i ambició'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, se sent recolzat pels companys de la federació del PSC de Barcelona, tot i que reconeix que cada vegada pren més força la possibilitat que s'hagi de disputar la candidatura amb Montserrat Tura en un procés de primàries. Hereu es mostra prudent perquè l'exconsellera no farà pública fins divendres la seva decisió, i assegura que sigui com sigui afrontaria la rivalitat amb 'ambició' i 'passió'. El suport que l'alcalde veu per part de la federació del PSC de Barcelona no pot fer-la extensiva a la direcció del partit, que veu amb recel els funestos pronòstics que dibuixen les enquestes. En aquest sentit Hereu els retreu que ell va donar suport a José Montilla i els seus companys de llista en les passades eleccions i ha esgrimit que el debat és legítim sempre que es parli 'clarament i a la cara'.
executiva, psc, socialistes, jordi hereu, montserrat tura, miquel iceta, jose montilla
Comparteix
   


Etiquetes
Si hi ha dubtes s'esvairan divendres, però en l'ambient ja pesa l'opció d'unes eleccions primàries dins del PSC entre l'actual alcalde, Jordi Hereu, i la fins fa uns dies consellera de Justícia, Montserrat Tura. Així mateix pesa en els pensaments d'Hereu, que sobre les seves possibilitats remarca el suport de la federació socialista de Barcelona. 'Em sento acompanyat per la gent que m'ha de recolzar, que és la de Barcelona', ha afirmat en una entrevista a Ràdio 4.

Una actitud de suport que ell recorda haver tingut amb la candidatura socialista al Parlament en les passades eleccions, en una voluntat de mantenir 'sempre' una actitud de recolzament, ha reblat Hereu, en ser preguntat per si se sent respectat pel seu partit. Això sí, ha afegit que el debat és 'legítim' sempre i quan es diguin les 'coses clares i a la cara', a més de 'en el temps i la manera correctes', ha afegit.

Així, l'alcalde veu possible que Montserrat Tura decideixi presentar-se a unes primàries i considera 'legítima' aquesta possibilitat. Si és així, està disposat a afrontar-les amb 'passió i ambició' i a acceptar el resultat que en surti de forma democràtica. 'Hi posaré la disposició d'expressar el que representem, el que hem fet, el que fem i el que proposem pel futur de la ciutat', ha sentenciat a favor seu.

Projectant-se en el costat vencedor, Hereu ja avançat que no li posarà les coses fàcils al candidat de CiU, Xavier Trias, que ahir dimarts va presentar un vídeo preelectoral amb el somriure convergent. Escèptic sobre 'què hi ha darrere' d'aquest gest, Hereu no està disposat a posar les coses fàcils a Trias, amb qui pretén 'confrontar models i projectes', convençut que la ciutat que capitaneja 'expressa el millor projecte progressista solvent d'Europa'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.