directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Avui, primera semifinal de la Copa Catalunya

La disputa per jugar la final serà entre el Lleida i l'Espanyol

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Copa de Catalunya inicia avui la fase final amb el partit que jugaran l'Espanyol i el Lleida al camp d'aquests últims. Els de Barcelona afronten el partit amb moltes baixes per decisió tècnica i a Lleida volen donar la sorpresa. El partit, que es jugarà a les 21.45 h, serà emès en directe per TV3. Demà serà el torn del Barça contra el Nàstic de Tarragona.
futbol catala copa catalunya
Aquesta és la Copa Catalunya

Comparteix
   


Etiquetes
Avui els aficionats catalans al futbol tenen una cita: Lleida i Espanyol inicien la primera semifinal de la Copa Catalunya.

Els jugadros del Lleida, equip que ara mateix està a la Segona B, s'enfronta avui a les 21.45 h amb el vigent campió de la competició, l'Espanyol. El partit es disputa al camp dels de la terra ferma i serà retransmès en directe per TV3. El somni dels lleidetans és poder donar la sorpresa i arribar a la final, fita que fa vuit anys que no aconsegueixen. Per la seva banda, l'Espanyol, que ja ha complert aquesta temporada, afronta el partit amb absències importants: el triumvirat  De la Peña, Tamudo i Luis García no hi serà, ja que l'entrenador Valverde els vol reservar per al que queda de Lliga. Per tant, jugaran un total de sis jugadors del filial. L'entrenador blanc-i-blau vol donar oportunitats als jugadors joves.

Demà es jugarà l'altra semifinal, entre el Nàstic i el Barça, a les deu del vespre, també en directe per TV3. Si passessin els dos equips de Barcelona, a més de repetir-se la final de l'any passat, hi hauria dos derbis en quatre dies que poden decidir dos títols. La final de la Copa Catalunya es juga el 5 de juny a la Nova Creu Alta de Sabadell i el derbi de Lliga és el 9 de juny.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.