directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Creativitat, glamour i sofisticació a la Passarel·la Gaudí Núvies

36 dissenyadors de prestigi mundial mostraran les seves propostes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El dia que es diu el "sí vull" no es pot anar vestit d'estar per casa. Els vestits de núvia són quelcom més que vestits convencionals. La seva elecció sol ser difícil. Però ho podrà ser cada cop menys amb les noves propostes que es mostraran aquests dies a la Fira de Barcelona amb motiu de la celebració de la Passarel·la Gaudí Núvies, un dels certàmens de moda amb més prestigi internacional sobre aquests tipus de vestits.
passarel·la gaudi nuvies fira abrcelona moda
Des del 29 de maig fins a l'1 de juny, a la Fira de Barcelona se celebra la Passarel·la Gaudí Núvies

Comparteix
   


Etiquetes
Barcelona acull aquests dies la Passarel·la Gaudí Núvies al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. Ho fa dins una nova edició del Barcelona Bridal Week-Noviaespaña, que durant tres dies presenta les últimes propostes de les firmes més prestigioses d'arreu del món. Els aspectes comercials del saló es complementen amb la creativitat, el glamour i la sofisticació d’una passarel·la única en el seu gènere: la Passarel·la Gaudí Núvies. Es tracta de l’única plataforma en la qual participen un total de 36 dissenyadors de prestigi mundial, on cada any s’hi sumen noves incorporacions.

De fet, el saló és la plataforma més important d'aquesta especialitat. Rosa Clarà ha inaugurat la passarel·la presentant uns vestits romàntics inspirats en les núvies angleses dels anys cinquanta. Uns dissenys amb superposicions, copes, vestits paraula d'honor i grans llaçades. Cal dir que per a una de les seves col·leccions, Clarà ha comptat amb Karl Lagerfeld, el dissenyador de Chanel.

Les desfilades van començar ahir, dimarts 29, i acabaran el dia 1 de juny. Podeu consultar els cartells dels dissenyadors en el programa.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.