directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Convergència proposa l'independent Joan Ramon Zaballos com a candidat a l'alcaldia de Lleida

L'actual director de la EOI es va sumar a la Casa Gran del Catalanisme l'estiu del 2009

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Lleida ha aprovat proposar l'independent Joan Ramon Zaballos per encapçalar la llista de CiU a les eleccions municipals que se celebraran a la ciutat aquest pròxim mes de maig. Aquesta decisió s'ha fet pública després de la reunió que el Comitè Local de CDC de Lleida ciutat ha celebrat aquest dimecres al vespre. Zaballos, que és filòleg i actualment director de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Lleida, es va sumar a la Casa Gran del Catalanisme l'estiu del 2009. El president del Comitè Local de CDC de Lleida, Alexis Guallar, ha explicat que l'elecció de Zaballos és una aposta estratègica del partit per obrir-se a la societat.
Joan Ramon Zaballos
Joan Ramon Zaballos

Comparteix
   


Etiquetes
El nom de l'independent Joan Ramos Zaballos sonava aquests dies com a possible proposta de CDC per encapçalar la llista de CiU a les eleccions municipals del maig i, finalment, aquest dimecres s'ha confirmat. Alexis Guallar ha explicat que l'elecció de Zaballos és una aposta estratègica que segueix la línia de la Casa Gran del Catalanisme creada per Artur Mas per obrir-se a la societat i acostar-se a un públic no necessàriament militant de CiU.

La ratificació de Zaballos ha comptat amb el suport de tot el Comitè Local de CDC de Lleida i les úniques crítiques, segons Guallar, i coincidint amb les fetes per UDC aquesta setmana, han apuntat les 'formes' i no pas la persona ja que 'molts s'han assabentat del candidat de CDC per la premsa'.

El president de CDC a Lleida, Ramon Farré, per la seva banda, s'ha mostrat esperançat en que el canvi que hi ha hagut a Catalunya, 'arribi també a la ciutat de Lleida' i que per tant 'el mes de maig, Lleida tingui un alcalde de CiU'.

Joan Ramon Zaballos Rubio (Barcelona, 1962) és llicenciat en Filologia Anglo-Germànica (especialitat Alemany) per la Universitat de Barcelona i va cursar estudis en la Julius Maximilians Universität de Würzburg d'Alemanya. És Catedràtic d'alemany del cos de professors d'Escoles Oficials d'Idiomes des del 1987 i dirigeix la EOI de Lleida des del 1994.

A més, va ser Conseller del Departament de Lletres de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) des del 1984 fins al 1996. Zaballos és també traductor de llibres d'alemany i imparteix cursos, seminaris i conferències sobre llengua i literatura alemanyes. L'Institut Goethe li va concedir la Goethe Medaillon (medalla Goethe) en reconeixement a la feina de foment de la llengua i cultura alemanyes.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.