directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Els Smashing Pumpkins i The White Stripes obren el Primavera Sound

Els concerts se celebraran al recinte del Fòrum fins dissabte, i TMB ha habilitat busos per arribar-hi

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El retorn del grup Smashing Pumpkins i l'actuació del duo The White Stripes inicien avui la primera jornada del festival Primavera Sound de Barcelona, que es farà al recinte del Fòrum fins dissabte, 2 de juny. Aquesta edició del Primavera Sound té un dels millors cartells de la seva història, amb bandes com Wilco, Melvins, Los Planetas, Buzzcocks, The Good The Bad and The Queen -nou projecte de Damon Albarn-, Sonic Youth, Isis, Maximo Park, Barry Adamson, Jonathan Richman, Low, Built to Spill i Patti Smith.
primavera sound música fòrum estrella damm
Comparteix
   


Etiquetes
L'inclassificable banda Anticonceptives serà el grup que iniciarà a les set del vespre els concerts del Primavera Sound, que se celebren al recinte del Fòrum des de 2005, malgrat que el festival fa concerts previs a la sala Apol·lo des d'aquest dilluns.

La jornada inaugural serà presidida pel retorn d'Smashing Pumpkins, banda que el vocalista Billy Corgan ha ressuscitat de les seves cendres en un concert en el qual presentaran els nous temes de Zeitgeist i repassaran vells hits. Aquest és un dels primers concerts de Smashing Pumpkins, la gira dels quals es va iniciar la setmana passada a París amb una actuació d'aproximadament tres hores.

Els altres grans protagonistes d'aquest vespre seran The White Stripes, el duet format per Jack i Meg White, que presentaran en la seva única actuació a Espanya els temes del seu nou àlbum, Icky Thump, en què esperen repetir el seu històric últim concert al festival amb un concert sota la pluja.

A més d'aquests dos concerts, la jornada d'avui també depararà la unió de Fennesz i Mike Patton i les actuacions de Melvins, Slint, Elvis Perkins -fill de l'actor Anthony Perkins-, The Light Brigade i Comets on Fire.

Una de les novetats d'aquesta edició del Primavera Sound és el nou escenari ATP, sorgit de la col·laboració amb el festival All Tomorrow's Parties, i pel qual passaran les propostes més singulars de la programació.

La jornada de divendres serà presidida pels concerts de Maximo Park, Girls Against Boys i Los Planetas, mentre que la de dissabte la presidiran els concerts de Sonic Youth, Patti Smith i The Good The Bad and The Queen.

Servei especial de busos


Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d'autobusos entre la plaça Catalunya i el Fòrum amb motiu del festival. Aquest servei disposarà de vuit autobusos i s'efectuarà dijous i divendres a la nit, durant les hores que no hi ha servei de metro. Avui l'autobús funcionarà de 12 de la nit a 5.30 de la matinada, divendres de 2 a 4.50. Els vehicles portaran l'indicador 'Servei Especial'. El servei no serà gratuït.

Per desplaçar-se fins al recinte en les hores diürnes TMB recomana utilitzar la línia 4 del metro fins a l'estació del Maresme-Fòrum, i també les línies d'autobusos 7, 36, 41, 43, 141.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.