directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 19:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La Generalitat de Catalunya ja treballa en l'organització dels Jocs Europeus de Països Esportius del 2010

Hi podrien competir països "amb estat o sense"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Generalitat de Catalunya ja treballa en l'organització d'uns Jocs Europeus de Països Esportius l'any 2010 a Barcelona, iniciativa que el vicepresident català, Josep-Lluís Carod-Rovira, va traslladar fa dos mesos al president del Comitè Olímpic Internacional (COI), Jacques Rogge, durant una reunió que es va fer a Lausana (Suïssa).
jocs esportius atletisme
Comparteix
   


Etiquetes
La proposta del govern català és que Barcelona sigui la seu dels campionats i que hi puguin competir "països amb estat o sense", segons ha explicat la secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, que ha afirmat que "ja es treballa" en aquesta iniciativa i en la creació d'un comitè organitzador.

Pruna ha garantit que la proposta té el suport dels tres socis del govern tripartit -com el seu dia ja va manifestar el president de la Generalitat, José Montilla, quan Carod-Rovira va visitar la seu del COI per entrevistar-se amb Rogge-, i ha revelat que ja han iniciat les gestions amb diversos països europeus interessats a participar.

Rogge ha avançat que el COI no donarà suport ni s'oposarà als campionats, ja que la iniciativa correspon als governs, com passa amb els Jocs de la Commonwealth, creats el 1930 i en què competeixen els quatre països de Gran Bretanya, i amb els Jocs de la Francofonia, nascuts el 1989 i que reuneixen 56 països de parla francesa.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.