directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Es repartiran 100.000 tríptics informatius per prevenir el càncer de pell entre els banyistes de les platges barcelonines

S'informarà els banyistes sobre els perills de les radiacions solars i les formes de protegir-se'n

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Prevenir el càncer de pell. Aquest és el lema principal de la campanya de platges 2007 que la Diputació de Barcelona posarà en marxa aquest estiu al litoral barceloní. S'han editat 100.000 tríptics informatius que es distribuiran a peu de platja entre els banyistes. A banda, la Diputació ha destinat als ajuntaments del litoral 856.168 euros per garantir les condicions de seguretat, neteja i qualitat de les platges de cara a la nova temporada d'estiu.
platges barcelona càncer pell prevencio tríptics
Comparteix
   


Etiquetes
Conjuntament amb l'Institut Català d'Oncologia (ICO) i la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECAC), la Diputació de Barcelona posarà en marxa durant aquesta campanya d'estiu diferents activitats amb la finalitat de conscienciar la població sobre la necessitat de prevenir el càncer de pell.

Així, s'informarà els banyistes sobre els perills de les radiacions solars i les formes de protegir-se'n. Evitar el sol en hores puntes, utilitzar cremes solars protectores i protegir els infants del sol amb barrets i parasols són alguns dels consells que es faran arribar als banyistes a través de 100.000 fulletons informatius que es repartiran entre els usuaris que visitin els 60 quilòmetres de platja del litoral barceloní.

La Diputació també repartirà més d'un milers de cartells en castellà i català entre els comerços i centres cívics dels municipis del litoral de la demarcació de Barcelona, amb la finalitat de donar també difusió en relació amb la prevenció i la protecció solars, segons ha explicat la diputada en funcions de Salut Pública i Consum, Margarida Dordella.

Per altra banda, també es distribuiran per la platja 95.000 minicontenidors per a la brossa petita i uns cendrers en forma de cucurutxo per mantenir la sorra neta de petita brossa i especialment de burilles, i fomentar així la salut, el civisme i la seguretat a les platges.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.