directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La fundació convergent CatDem s'adhereix a Barcelona Decideix

Cedeix la seva seu per poder exercir el vot i anima a la ciutadania acudir a les urnes

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La fundació CatDem, centre ideològic de CiU, ha anunciat aquest dijous l'adhesió a la plataforma Barcelona Decideix i la cessió de la seva seu per poder exercir el vot. La institució, dirigida per Agustí Colomines, es mostra partidària de la celebració de la consulta del proper 10 d'abril, alhora que anima als ciutadans de Barcelona a acudir a les urnes. L'adhesió de CatDem a la iniciativa de la consulta de la capital catalana s'inscriu en un context de crítiques d'Esquerra Republicana a Artur Mas, que ha estat acusat d'abandonar els sectors sobiranistes i preguntat sobre si exercirà el seu vot en el referèndum. El pas fet pel think tank convergent situa encara més Mas en el punt de mira, encara que el president ja va anunciar, abans d'arribar al càrrec, que 'obviament' participaria a la consulta organitzada per Barcelona Decideix.

Comparteix
   


Etiquetes
La fundació convergent CatDem anima a la ciutadania de Barcelona a participar en la consulta sobiranista de Barcelona ja que 'créixer en participació ens fa aprofundir en la democràcia'. La institució dirigida per Agustí Colomines posa al servei dels ciutadans les urnes, les paperetes i un fedatari que assessorarà i donarà fe del vot exercit.

Mutisme de Mas
El pas donat per la fundació contrasta amb el silenci d'Artur Mas, que encara no s'ha pronunciat com a president sobre la consulta que es celebrarà el proper 10 d'abril. El president de la Generalitat ha estat acusat aquest dijous per part d'ERC d'haver 'abandonat els sectors sobiranistes' alhora que ha estat qüestionat sobre si exercirà el vot en el referèndum barceloní. La formació de Puigcercós ha demanat també a Mas que emuli l'anterior govern i cedeixi urnes per tal de facilitar la consulta. Mas va dir abans d'arribar a la presidència que participaria a la iniciativa de Barcelona Decideix, però el seu mutisme en les darreres setmanes li ha valgut ser el centre dels retrets per part d'ERC, que ha demanat 'coherència' al president convergent.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
15 de gener de 2011, 09.29 h

-a anar a les urnes. No 'acudir'


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JORDIBCN fletxa BARCELONA
13 de gener de 2011, 20.34 h

Doncs ara que ho digui el Molt Honorable President de la Generalitat Artur Mas, i el dia 10 d´abril baixi del cotxe oficial amb bandera i tot i davant de les cameres de TV3 voti, i així superi al que en el seu dia va fer l´Honorable Vicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod Rovira a Tarragona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Melcior fletxa Barcelona
13 de gener de 2011, 19.42 h

No ho entenc: si Artur Mas ja va dir que hi participaria, per què ERC diu que fa "mutisme"? No sap llegir en Putxi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.