directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Primera operació policial contra la pirateria audiovisual de senyal de televisió

Hi ha 50 detinguts a tot l'Estat, un d'ells a Mataró

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Una operació policial contra la pirateria audiovisual de senyal de televisió ha acabat amb 50 detinguts a 15 demarcacions de tot l'Estat. Entre els detinguts hi ha el responsable d'una comunitat de veïns de Mataró, que distribuïa el senyal de manera il·lícita. La investigació inclou la pirateria tecnològica, la venda de descodificadors manipulats i la redistribució il·lícita del senyal.
pirateria audiovisual mossos cnp televisio
Es comptabilitzen 50 detinguts per pirateria audiovisual / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Agents de la Policia Nacional espanyola han portat a terme la primera operació integral d'Europa contra la pirateria audiovisual de senyal de televisió. En total, hi ha 50 detinguts com a presumptes responsables de la comissió de diversos delictes contra la propietad intel·lectual i frau de les telecomunicacions.

Entre els detinguts hi ha 10 administradors de pàginas web, 22 distribuïdors de descodificadors piratejats, 16 responsables de xarxes locals de cable i televisions per ones, i 2 responsables de comunitats de veïns que distribuïen el senyal de manera il·lícita, un d'ells a Mataró. L'operació s'ha portat a terme les demarcacions de Barcelona, Alacant, Palma i Saragossa, entre d'altres.

La investigació ha abastat el delicte en tota la seva amplitud; així han investigat pàgines web on es facilitaven els programes i les claus per a defraudar el senyal, la venda de descodificadors manipulats, les xarxes locals de cable, les televisions locals i les comunitats de veïns que distribuïen el senyal de televisió obtinguda de manera fraudulenta. S'han tancat 14 págines web i s'han registrat vuit centres emissors del senyal il·lícit.

En els registres s'han intervingut 93 descodificadors piratejats, 22 terminals de D+, 105 targes smartcard, 5 CPU, 1 ordinador portàtil, 57 null-modem cables i diversa documentació acreditativa de l'activitat il·lícita mantinguda. També s'ha demostrat la distribució de més de mil descodificadors manipulats. El frau ocasionat als titulars legítims dels drets puja a milions d'euros.

L'operació 'Jardí' l'ha portat a terme la Secció de Delictes contra la Propietat Intel·lectual i Industrial de l'UDEV Central amb la col·laboració de les Brigades i Grups de Policia Judicial de les localitats afectades. És la primera operació d'aquest tipus feta a Europa pel volum i la importància del frau comès.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.