directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Barcelona acollirà el primer congrés català de comunicació política

L'esdeveniment, que se celebrarà el 27 i el 28 de gener, comptarà amb professionals de reconeguda trajectòria en l'àmbit internacional

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Barcelona es convertirà els pròxims 27 i 28 de gener en el centre d'atenció de la comunicació política. La capital catalana acollirà per primera vegada un congrés especialitzat en aquesta matèria. S'hi debatrà sobre les darreres novetats i tendències. El congrés se centrarà, en aquesta primera edició, en les estratègies de campanya i de govern i s'ha definit amb un format innovador de taules rodones perquè els assistents puguin dir la seva. Pel congrés passaran, entre ponents i moderadors, un total de 23 professionals de la comunicació política i empresarial com Daniel Ureña, Yago de Marta, Toni Aira, Joan Navarro, Yuri Morejón, Antoni Gutiérrez-Rubí, Xavier Peytibi, Àlex Terés i Saül Gordillo.

Comparteix
   


Etiquetes
'Ens vam adonar que hi havia la necessitat a Catalunya de fer un congrés d'aquestes característiques: el primer congrés de comunicació política especialitzat en aquesta disciplina i en aquest cas destinat a estratègies de campanya i de govern', ha explicat la directora del congrés, Maria Llorach.

Llorach ha afegit que 'les darreres eleccions al Parlament de Catalunya van encetar una nova etapa, una nova cultura de la comunicació política'. La directora de l'esdeveniment ha detallat que 'en aquest congrés es recolliran les noves tendències i es tractarà a fons aquesta nova disciplina que per exemple a Estats Units és una disciplina molt arrelada però que aquí a Catalunya encara no té la importància que considerem que hauria de tenir'.

El llistat de ponents del congrés és el següent: Daniel Ureña, soci-director de MAS Consulting España; Yago de Marta, consultor Internacional en Comunicació Personal i Oratòria; Àlex Terés, director de ST Politics; Mikel Cabello, consultor; Àstrid Alemany, speechwriter; Joan Navarro, especialista en comunicació política; Juan Víctor Izquierdo, soci-director de The Mamasú Agency; Antoni Gutierrez Rubí, director d'Ideograma; Toni Aira, doctor en comunicació i professor a la URL i a la UOC; Xavier Peytibi, consultor a Ideograma; Saül Gordillo, periodista i director de l'ACN; Yuri Morejón, politòleg; Albert Sáez, director adjunt de 'El Periódico de Catalunya' i Maria Llorach, especialista en Direcció Estratègica de la Comunicació.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.