directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 20:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP de Barcelona descarta presentar-se amb ERC a les municipals

Creuen que els projectes d'ambdues forces són divergents · Titllen la política de Portabella d''oposició a la carta'

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La candidatura unitària barcelonina, si finalment arriba a bon port, no comptarà amb la CUP. Enmig de les turbulències per les converses i les declaracions públiques d'ERC i Solidaritat, la CUP de Barcelona ha anunciat aquest dijous al vespre, mitjançant un comunicat, la seva negativa a presentar-se amb ERC reiterant que no coincideixen amb 'el model de ciutat' del republicà Jordi Portabella, a qui acusen de fer 'oposició a la carta' més que no pas per bastir una alternativa de govern. Així, els representants de la CUP han traslladat als negociadors d'ERC que 'no negociaran' cap coalició. Tot i això, la negativa barcelonina a participar en aliances no es fa extensiva a la resta de localitats amb Candidatures d'Unitat Popular, on a hores d'ara continuen les negociacions.
Xavier Monge cup barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
La CUP barcelonina ja va insinuar la seva voluntat de presentar-se en solitari afirmant que concorrerien a les eleccions 'mantenint el nom i la imatge pública'. Consideren que el programa i les prioritats d'ambdues forces 'difereixen profundament' i recorden que a banda de l'eix nacional, l'eix social també és bàsic. Retreuen a Portabella una 'manca de compromís amb una praxi política que s'oposi realment als poders fàctics de la ciutat i els seus interessos i que impulsi propostes reals de transformació'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
David de Germà i Mercer fletxa Mollet del Vallès
15 de gener de 2011, 20.40 h

Es millor no barrejar-se amb l'extrema esquerra. Son sempre traidors i premien als seus aliats amb el gulag.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
manel fletxa sant celoni
14 de gener de 2011, 21.04 h

#11 tu no ets de sant celoni, oi? tant potent com la de ciu? hahahaha. això de perdre 11 diputats de cop us fa perdre la xaveta. aneu amb compte.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Josep fletxa Barcelona
14 de gener de 2011, 18.59 h

#25 t'estas equivocant, i de lluny. Tocar, toquem de terra, perquè SI és molt més racional i té les idees molt clares.
Tens raó, m'he exaltat i no hauria d'haver sigut tant contundent amb altres forces polítiques però arriba un moment en què un se'n cansa, saps? i això m'ha passat amb ERC.
Per cert, em sembla que no has entés que hem tret només 4 ascons perquè es va formar en 4 mesos, no com ERC, que té més de 80 anys. No són super-herois, com tu dius, el que si que tinc clar és... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Pep fletxa Alt Empordà
14 de gener de 2011, 18.42 h

Josep, com si vols votar la Carmen de Mairena, ara bé com a independentista crec que hauries de respectar totes les opcions independentistes, cosa que em sembla molt que no fas.
Que no sia que els teus herois de SCI, quasi als teus ulls superhomes i dones, algun dia et demostrin que és molt fàcil dir desde la oposició i molt dificil fer desde la responsabilitat de governar un país desde l'independentisme ideologic on la majoria de la gent continua votant majoritariament ,amb una pallisa ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Josep fletxa Barcelona
14 de gener de 2011, 18.16 h

#9 home, amb 4 diputats, poc pot fer, sobretot sabent que és un partit que es va crear en 4 mesos, no com ERC, que els pots defensar tant com vulguis, però les grans estrelles van morir fa temps i ara només queden xixarel·los que s'alien amb el primer que passa, i això ho sabem tots. No et sengaré que tinc un gran respecte per Companys o Macià, però no me'ls pots comparar amb el Carod o el Puigcercós, que sembla que vinguin de collir patates.

En canvi, SI proposava la independència A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Pep fletxa Alt Empordà
14 de gener de 2011, 15.54 h

Companys , no fa massa vaig escriure per aquí que si un espanyol o un Català espanyolista o unionista sigui de CiU, sigui del PP o del PSOE entra a aquest diari i llegueix els escrits de CUP's SCI's i altres és fotarà un fart de riure de la ostia i pensarà el virus autodestructiu funciona, son pocs i ara amb els nous partits, mal avinguts!! cosa que era previsible desde el mateix moment en que neixien nous partits que acusaven ERC d'haver trait l'independentisme.
Així no és va enlloc, i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
JORDI82 fletxa BARCELONA
14 de gener de 2011, 15.40 h

Doncs a mi em sembla lògic que la CUP no és vulgui lligar amb ERC. Llegiu les seves propostes per Barcelona: són rigoroses, atrevides i innovadores. No trobo just que s'acusi la CUP de tenir poca visió política.
Per cert, això que els de la CUP són fills de convergents que no treballen d'on redimonis ho treus? Una mica patètic, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Carme baix llobregat fletxa Baix Llobregat
14 de gener de 2011, 14.01 h

Amb dades a la mà i la dura realitat, només Esquerra pot entrar a l' ajuntament de BCN . La cup sola és un nou brindis al sol i sembla mentida tanta irresponsabilitat . Del laporta només dir que mai tant pocs ens havien decebut tant en tant poc temps. Endavant ERC i els que hi vulguin anar raonablement i raonada. Salut i feina amb ganes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Salva fletxa Països Catalans
14 de gener de 2011, 13.23 h

#18 Ets massa de partit, Jordi-80... l'arbre no et deixa veure el bosc... jo sempre intento donar opinions que em surten de dintre perquè només em miro el be del país... tu no, durant la campanya electoral has fet campanya descarada per ERC (seria maco poder conèixer quants vots els hi has fet perdre...) i intoxicant el forum amb comentaris fora de lloc pels altres partits independentistes i després de les eleccions segueixes sense donar cap mena de marge a d'altres possibles vies, veient ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Joan fletxa Bcn
14 de gener de 2011, 13.22 h

A veure, tots sabem que SI i ERC es presentaran per separat.. L'únic que estan fent ara és parlar d'una coalició per tal de sortir a les notícies i ja està. Així de senzill. Si la CUP es va reunir amb ERC va ser perquè aquesta darrera li va demanar, i si no han arribat a cap aliança, doncs els seus motius tindran. La política d'aquest país és un caos!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.