directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tura accepta un cara a cara amb Hereu

Basté ofereix els micròfons de RAC1 perquè s'hi enfrontin els dos candidats a les primàries

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La celebració o no d'un cara a cara entre els dos candidats a les primàries del PSC per a les municipals de Barcelona, Jordi Hereu i Montserrat Tura, podria centrar el procés, tal i com ja ho va fer el cara a cara frustrat entre José Montilla i Artur Mas. Aquest divendres al matí una de les parts, Montserrat Tura, ha acceptat confrontar el seu projecte amb el de Jordi Hereu als micròfons de RAC1, després que el periodista Jordi Basté li oferís aquesta possibilitat. Ara caldrà saber si Jordi Hereu i el seu equip veuen bé la proposta i en aquesta ocasió es pot produir el debat. Jordi Hereu ha assegurat no tenir 'cap mena de restricció' sobre el format per debatre amb Montserrat Tura.


jordi hereu, montserrat tura, psc, socialistes, primàries, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Després que Jordi Hereu assegurés aquest dijous que no se sent el candidat de Montilla, l'exconsellera de Justícia ha aclarit que no sap si la direcció del partit se sent gaire satisfeta de la seva decisió. De fet ha revelat que quan José Montilla la va trucar després d'anunciar la seva candidatura no va veure bé el pas endavant de Tura.

La Comissió Electoral Nacional del PSC, formada per consellers nacionals i representants de les diferents federacions del partit, es reuniran aquest divendres a les 12h del migdia per decidir les regles del joc de les primàries entre Jordi Hereu i Montserrat Tura. Els aspectes més importants que s'han de decidir són el nombre d'avals necessaris per presentar candidatura, si podran votar també els simpatitzants a més dels militants, uns criteris que enfronten la federació de Barcelona i la direcció del partit. Finalment també s'haurà de determinar el calendari de tot el procés. D'altra banda, el primer secretari del PSC, José Montilla, es reunirà aquest divendres amb els dos candidats Jordi Hereu i Montserrat Tura en una trobada de caràcter privat per analitzar el nou escenari que s'ha obert.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.