directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zaragoza qualifica l'intent de primàries del PSC-L'Hospitalet de 'maniobra de baix nivell'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El sistema de primàries escollit pel PSC de Barcelona per a dirimir qui serà el cap de llista socialista a les eleccions municipals del 22 de maig, que tant lloat ha estat per totes les parts implicades, resulta que a l'Hospitalet de Llobregat és considerat com una 'maniobra de baix nivell'. Així ho ha afirmat avui el primer secretari del PSC, José Zaragoza, que creu que l'intent de fer unes eleccions primàries per decidir el candidat a l'alcaldia de l'Hospitalet, anunciat pel tinent d'alcalde José Conde, és una 'maniobra de baix nivell'. En declaracions a COM Ràdio, Zaragoza ha acusat l'impulsor d'utilitzar les primàries d'una forma 'instrumental' perquè en realitat vol anar de segon a la llista.
josé zaragoza, secretari d'organització del psc, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
'No hi ha color' amb el procés a Barcelona, ha manifestat rotund José Zaragoza sobre la intenció de militants del PSC de l'Hospitalet de Llobregat d'iniciar un procés de primàries en aquesta ciutat. Al seu parer, té més a veure amb 'maniobres de baix nivell' per ocupar el segon lloc de la llista, procedent de 'gent que intenta pervertir el procés de primàries'.

Un procés que, d'altra banda, ha defensat com un exemple de democràcia de partit, que està vigent des del 1996 al PSC. Com que ell és militant de Molins de Rei, assegura que no té cap influència sobre el de Barcelona, que comptarà amb els vots dels militants d'aquesta federació.

En opinió seva, les primàries són un instrument 'normal' en el PSC que té la virtut de ser participatiu però els 'seus riscos'. Sobre els dos candidats de Barcelona, ha manifestat que Jordi Hereu és un 'bon alcalde', de qui té molt bona opinió, com també de Montserrat Tura.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
SiSo fletxa L'H
14 de gener de 2011, 15.42 h

Puajjj ! i quines no són les "maniobres de baix nivell" a L'H per part del PSOE-SC? des dels primers temps de la democràcia, en què els socialistes van guanyar l'alcaldia, no han parat de fer-se cops de colze entre ells mateixos, (es van carregar tot el sector "catalanista" per imposar l'espanyolista (digui's Corbacho i companyia), "enxufisme" a dojo, comissions i negocis (digui's Pujana i pàrquings "municipals"), polítiques d'aparador i populistes per mantenir el "cinturón rojo", i la d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.