directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Senglar Rock celebra el 10è aniversari amb 10 concerts especials amb els grups que han marcat el festival

El recorregut històric comptarà amb Lax'n'Busto, Els Pets, Obrint Pas, Aramateix o Fermin Muguruza, entre d'altres

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Senglar Rock compleix aquest 2007 deu anys de vida i la seva tercera edició a la ciutat de Lleida. Per tal de celebrar el desè aniversari, els assistents al festival podran viure en directe un recorregut històric per una desena de concerts especials amb els grups que han marcat la trajectòria del Senglar Rock: Lax'n'Busto – l'únic grup que ha tocat a totes les edicions -, Els Pets, els exSopa de Cabra, Josep Thió i Kabul Babà, Obrint Pas, Companyia Elèctrica Dharma, Nour (hereus de Cheb Balowski), Jofre Bardagi, Aramateix (successors dels dissolts Brams) i Fermin Muguruza.
senglar rock
El Senglar Rock arriba a la 10a edició

Comparteix
   


Etiquetes
El Senglar Rock va néixer l'any 1998 a Prades (Baix Camp), i després de tres edicions va fer el salt a Montblanc (la Conca de Barberà), fins que va arribar a Lleida l'any 2005. En aquesta dècada, s'ha convertit en un dels certàmens de referència dels Països Catalans, tant per la quantitat i qualitat dels grups programats com pel nombre d'assistents.

Sumant totes les edicions, pel festival hi han passat més de 400 formacions musicals i més de 100.000 espectadors. El cartell ha ofert primeres espases mundials com Patti Smith, Bad Religion, Ocean Colour Scene, Paradise Lost, Lagwagon, Kultur Shock, The Gift, així com de l'Estat espanyol: Pastora, Pereza, Dover, Bunbury, Violadores del Verso, Sidonie, Los Planetas, Reincidentes, Sôber o Saratoga. Així mateix, també d'altres provinents d'Euskal Herria com Fermin Muguruza, Betagarri, Berri Txarrak, Su Ta Gar o Kenzazpi, i de Galícia, com Siniestro Total, Mercedes Peón i Milladoiro.

Però el Senglar Rock ha estat sobretot un gran aparador de la varietat de grups i estils musicals de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. Any rere any ha inclòs a la programació tant els principals noms de l'escena com les propostes emergents.

Fidels a aquest model, enguany el festival també programa Sepultura, Paradise Lost, Fishbone, The Toasters, Blasted Mechanism i els equatorians Sal y Mileto com a grups internacionals; un dels referents del metal estatal, Koma; Lamatumbà, com a convidat gallec; Antonio Orozco, Discipulos de Otilia, The Unfinished Sympathy i The Pinker Tones, quatre propostes amb molt bon cartell internacional; i sobretot bandes consolidades i emergents de l'escena catalana com Gertrudis, Dept, Mazoni, Rauxa o Revolta 21, a més de projectes provinents de les comarques lleidatanes com Xavier Baró, G-21 Km o Lexu's.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.