directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Saura serà el candidat d'ICV al Senat tot i el rebuig d'EUiA

La formació liderada per Jordi Miralles no trencarà la coalició, però avisa que pren nota

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'exconseller d'Interior i president d'ICV, Joan Saura, serà senador aquesta legislatura i ho serà sense comptar amb el suport dels seus socis de coalició, EUiA. Segons fonts de la coalició, les negociacions entre les dues formacions polítiques s'han tancat i EUiA ha decidit no donar suport a la decisió dels ecosocialistes de presentar a Saura com a candidat pel Senat. De fet, la formació liderada per Jordi Miralles segueix defensant que el senador els hauria de correspondre a ells i avisen que en prenen nota. Així mateix, EUiA té clar que no trencarà la coalició per aquest assumpte.
joan saura, icv
Comparteix
   


Etiquetes
Iniciativa ja ha comunicat a Esquerra Unida i Alternativa que el seu candidat per a ser senador Joan Saura. EUiA els ha respost que no hi ha acord al respecte.

EUiA segueix defensant que en els acords de coalició hi figura que el senador ha de ser per a la seva formació i està molt descontenta de la decisió presa per Iniciativa. El seu candidat era Joan Josep Nuet. Davant aquest argument, ICV considera que el repartiment de càrrecs ha d'anar en funció dels resultats electorals i la situació per a la coalició no és la mateixa ara que quan governaven.

En qualsevol cas, EUiA no pensa trencar la coalició amb ICV per aquest desacord. Tot i això, alerta que en prenen nota i que ja veuran com ho gestionen de cara les pròximes negociacions amb ICV. La més pròxima és la de les eleccions municipals. 'Ningú aposta per una ruptura', han manifestat fonts de la coalició. Les mateixes fonts han destacat que EUiA ha demanat a ICV que faci una reflexió al respecte en les seves formes de funcionar.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de gener de 2011, 08.44 h

Tan d'esquerres quediu que és, tan progressita que diu que és, tan honest que es proclama i fa com en Duran Lleida, fer de polític professional


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.