directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 08:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carles Martí es manté fora de l'equip de campanya d'Hereu per les primàries com a mostra de neutralitat

L'alcalde prepara un acte per la setmana entrant on presentarà els col·laboradors i un web

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Carles Martí, primer secretari del PSC de la federació de Barcelona i mà dreta de l'alcalde, Jordi Hereu, s'ha quedat fora de l'equip que el precandidat a encapçalar la llista del PSC està preparant per les primàries. Martí encarnarà la figura 'neutral' del partit i per això, tot i ser un dels collaboradors més estrets de l'alcalde, estarà al marge de la campanya. Martí ja va manifestar el seu suport 'personal' a l'alcalde, però va deixar clar que l'executiva de Barcelona no es posicionaria a favor de cap dels candidats. Tot i això, no es descarta que aparegui en algun acte de suport a Hereu, però sempre 'com a militant' i sense tenir cap paper protagonista ni destacat.

Tot i deixar Martí fora del seu cercle proper per les primàries que l'enfontaran a l'exconsellera Montserrat Tura, Hereu prepara un equip que sí comptarà amb membres de la cúpula del PSC de Barcelona i entre els que també hi haurà regidors del seu govern a Barcelona. Militants, simpatitzants i col·laboradors completaran aquest conjunt de campanya per les primàries del 19 de febrer. De moment, s'està perfilant el llistat de gent que l'acompanyarà i està previst que Hereu els presenti públicament dimarts o dimecres de la setmana vinent en un dels primers actes de suport públic que tindrà l'alcalde. A la mateixa convocatòria es presentarà i es posarà en marxa un lloc web propi per l'Hereu precandidat que canalitzarà tota la informació i els suports a l'alcalde durant la campanya de les primàries.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.