directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 01:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós alerta de la croada de 'retalls democràtics' que volen emprendre PP i PSOE

El president d'ERC assegura que hi ha consens entre els dos partits espanyols per a una involució

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha alertat que 'PP i PSOE comencen a crear el clima de retallar conquestes democràtiques amb l'excusa de la crisi'. Puigcercós ha valorat així les paraules d'Aznar dient que sobraven autonomies i la voluntat dels socialistes d'homogeneïtzar competències. El líder republicà assegura que hi ha un consens per 'retallar allò que al PSOE i al PP els molesta' i ha animat a CiU a no 'amagar un conflicte latent amb l'Estat'. Puigcercós ha demanat fermes a Artur Mas perquè 'el conflicte ja el tenim aquí' i ha avançat que ERC promourà 'una resposta unitària per evitar el desmantellament del que s'ha aconseguit durant 30 anys'.

Comparteix
   


Etiquetes
El president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puigcercós, ha assistit aquest dissabte a l'executiva d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) amb l'objectiu d'enllestir l'estratègia electoral de cara a les municipals i autonòmiques valencianes del pròxim mes de maig.

Puigcercós ha valorat les paraules de José Maria Aznar, on avançava que si el PP arriba a la Moncloa modificarà l'Estat de les autonomies perquè el troba 'inviable'. En aquest mateix sentit, el líder republicà també ha recordat que el PSOE ha proposat recentment 'homogeneïtzar' competències' per fer front a la situació econòmica. El republicà ha alertat que, amb aquestes manifestacions, socialistes i populars 'comencen a crear el clima per retallar conquestes democràtiques amb l'excusa de la crisi'. El president d'ERC ha qualificat la situació de 'clima d'involució' i ha manifestat que 'Mas i CiU han intentat rebaixar la tensió amb l'estat espanyol dient que la crisi era prioritària'.

Resposta unitària

'Esquerra promourà una resposta unitària i política del que és un intent clar de desmantellament del que hem aconseguit durant 30 anys', ha avançat el president d'ERC. Puigcercós ha dit que la democràcia a l'estat espanyol 'va costar i encara estem construint en alguns aspectes una cultura democràtica' i que aquesta passa 'pel respecte al pluralisme, el plurilingüisme i el reconeixement de les diferents nacions que cohabiten i en alguns casos malviuen dins de l'estat espanyol'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
16 de gener de 2011, 12.34 h

#1 Absolutament d'acord amb la vostra exposició, company. No es pot dir mes clar ni mes alt.

Salut i INDEPENDÈNCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de gener de 2011, 09.47 h

D'un cop de pluma es volen carregar trenta anys de construcció democrática, i dic construcció perque el que menys hi ha al estat ep.panyol, es democràcia ja que no saben el que és ni el que significa. Aquest imbécil mesetari prepotent creu que amb aquestes declaracions donará força al PP per tornar a regnar i malhauradament té tota la raó: qué es pot esperar d'un poble que entrona a una persona ignorant com a princesa seva?.
Lo fotut es que els també mesetaris PSOES pensen el mateix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.