directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sala i Martín nega que vulgui liderar la llista independentista de Barcelona ja que no té 'intenció d'entrar en política'

L'economista desmenteix en el seu Facebook la notícia que el situava al capdavant de la candidatura unitària · Assegura que SI no s'ha posat en contacte amb ell

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Xavier Sala i Martín no liderarà la llista independentista de Barcelona ja que, segons ha expressat ell mateix en el seu Facebook, no té 'cap mena d'intenció d'entrar en política'. L'economista ha desmentit d'aquesta manera la notícia publicada aquest dissabte al diari ARA, que apuntava que Solidaritat Catalana pensava en ell perquè encapçalés la candidatura. Sala i Martín afirma també que el partit de Laporta no s'ha posat en contacte amb ell, per la qual cosa ha desmentit 'rotundament' la informació que ja havia aixecat controvèrsia en el si d'ERC a Barcelona, ja que el seu president, Oriol Amorós, havia reptat al prestigiós economista a formar part d'unes 'eleccions primàries' per escollir candidat. Solidaritat Catalana, per la seva banda, no s'ha posicionat sobre aquesta informació, encara que aquest divendres ha declarat que ja té pensants diversos noms per poder liderar la llista unitària. Sala i Martín ja ha caigut de la llista.

Comparteix
   


Etiquetes
L'economista Xavier Sala i Martín ha desmentit els rumors publicats aquest dissabte al diari ARA que apuntaven en la direcció a la seva entrada en política per liderar la candidatura independentista de Barcelona. Sala i Martín ha assegurat al seu perfil de Facebook, que no té 'cap mena d'intenció d'entrar en política', alhora que ha assegurat que Solidaritat Catalana per la Independència no s'ha posat en contacte amb ell per comunicar-li res.

La hipotètica entrada de Sala i Martín en el panorama independentista de Barcelona havia ja tingut resposta per part d'ERC, on el president de la federació local a Barcelona, Oriol Amorós, va reptar l'economista a entrar en unes eleccions primàries per escollir candidat. Amorós ha aprofitat també per carregar contra SI, a qui ha acusat de no mantenir la coherència degut al seu canvi de discurs en pocs mesos. Amorós ha recordat que la celebració de primàries fou una condició per pactar amb RCat de cara a les eleccions del 28 de novembre, fet que va acabar amb les dues formacions concorrent per separat. Ara, Solidaritat, segons Amorós, evita que hi hagi la celebració d'unes eleccions per escollir el candidat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
17 de gener de 2011, 11.09 h

#9 Que jo sàpiga, repeteixo, que jo sàpiga, no hi ha cap diari de premsa escrita de tendències esquerranes. Tots els altres, o són clarament de dretes, o de tendències dretanes. Sort d'algun diari digital com aquest, el Directe.cat, on almenys els d'esquerres i independentistes, podem esplaiar-nos un xic. I no parlem de les cadenes de televisió, inclosa TV3, la qual des de que tenim nou govern, no ha fallat ni un sol dia que no hàgim de menjar Convergència. I en quant a les emissores ap... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
MARIA M. fletxa Barcelona
16 de gener de 2011, 19.51 h

Cada dia que passa crec que també l'ARA, es un diari mes a dins de la l'orbita convergent i utilitzant quant els convé la "banda dels quatre" per acabar d'enfonsar per una bona colla d'anys al independentisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
16 de gener de 2011, 14.32 h

Quan era president del barça en Laporta també havia dit que no tenia intencions polítiques,

i ja veieu com a anat la cosa...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
16 de gener de 2011, 12.57 h

No sé si la notícia és certa no, tant me fa perquè no sóc de Barcelona, però si fos veritat, seria molt gruixut que un home com aquest encapçalés una candidatura independentista per a una alcaldia, quan es va negar en rodó a que s'apliqués un nivell mínim de català als professors de les universitats. Senyor Déu meu, que em falta més per a veure encara ?????


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
JORDIBCN fletxa BARCELONA
16 de gener de 2011, 12.04 h

#5 Però no patiu els vostres amics de LA VANGUARDIA no les passaran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
16 de gener de 2011, 09.40 h

#3 L'Ara te una línia editorial exactament igual a la de Directe.cat, al cap i a la fi, les misses han sortit del mateix lloc, de les subvencions a dojo de la "vicepresidència carodiana".

Potser ara vindran temps de sequera, que la crisi és forta, el deute deixat és inmens i algú ho haurà de pagar.

Les retallades presupostàries aviat començaran a fer estralls en els mèdia catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
16 de gener de 2011, 08.06 h

#2 Ui pensava que SI feieu les coses amb democràcia, ara veig ( per el que dius) que imposeu candidats a dit ( com segons vosaltres fan la resta de partits). Bé res de nou quan aneu per la vida dient qui es pot i qui no es pot presentar a unes primaries ( de les de debó, no de pa sucat amb oli, com la pantomimia que veu fer en els passades eleccions), tampoc sorpren aquesta actitut de poc consens i anar per lliure que teniu des de la vostra fundació.
Petons als mugrons


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
15 de gener de 2011, 22.47 h

Directe.cat només s'ha fet ressò de la notícia del diari ARA, res més que això! Que jo sapigui, LARA no ha dit res més que la notícia que ha publicat aquest mati!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Arnau fletxa Manresa
15 de gener de 2011, 22.25 h

El que no són seriosos són els mitjans de comunicació. Que fan notícies amb especulacions seves. En cap moment SI ha dit que la seva proposta de candidat independent fos en Sala Martin! De fet SI no té cap proposta concreta, ja que el candidat s'hauria de consensuar amb els altres partits de la coalició.

El que passa que directe.cat té una línia editorial molt clara i per això fa aquest tipus de notícies manipuladores.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marta fletxa Barcelona
15 de gener de 2011, 22.17 h

la gent de SI és poc seriosa, prou de tonteries, anem per feina


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.