directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu tem els 'riscos' de les primàries però es mostra disposat a 'sumar i contrastar' amb Tura

L'alcalde de Barcelona espera que el procés es faci amb 'ple respecte' entre les candidatures i amb 'ganes de sumar i contrastar'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Federació del PSC de Barcelona, Jordi Hereu, s'ha referit aquest dissabte a les primàries per triar el candidat o candidata socialista que optarà a l'alcaldia de Barcelona. Considera que és un procés que contempla certs 'riscos' però també 'oportunitats' i que s'ha de fer 'amb ganes de sumar i contrastar' sigui quina sigui la opció que surti escollida. Ho ha dit en la cloenda de la jornada de debat ciutadà 'Barcelona és capital, idees per seguir avançant', que s'ha celebrat aquest dissabte al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Un acte programat prèviament a l'anunci de Montserrat Tura de voler encapçalar la llista socialista a les eleccions municipals.

Comparteix
   


Etiquetes
Hereu ha recordat que la jornada de debat era un acte 'previ' a aquest anunci. 'No és per decantar-se', ha dit fent referència a l'elecció del candidat socialista per optar a l'alcaldia de la capital catalana, 'les properes setmanes ho farem amb plena llibertat', ha afegit. El líder socialista ha definit la jornada de debat d''idees' com 'un pas previ als projectes'.

Precisament, el president de la federació socialista barcelonina ha definit la ciutat com 'capital de les idees' i de la 'creativitat' i ha destacat les diferents 'dimensions' en què exposa la seva 'capitalitat', arreu, sigui de Catalunya, però també d'una manera 'diferent d'entendre Espanya' i l''euroregió' del sud d'Europa. 'Representem un projecte vinculat a uns determinats valors, crec que majoritaris a Barcelona', ha raonat.

És per això que un dels reptes per a les pròximes setmanes i mesos abans de la cita electoral del 22 de maig és lluitar contra la possible 'indiferència' de la ciutadania. 'El nostre gran repte és que cap barceloní es quedi indiferent a l'hora de triar camins per Barcelona', ha expressat. Jordi Hereu ha dit a més que 'sigui qui sigui que hagi d'encapçalar' la candidatura ha de treballar perquè 'la Barcelona d'aquesta Europa que s'està tenyint tant de blau digui de manera ferma i decidida que sigui un punt vermell'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
16 de gener de 2011, 18.43 h

Les primaries que en volen vendre els del PSC de Bcn no són res més que una farsa. Està tot més que pactat. Han trobat una manera de fer propaganda electoral abans de les eleccions per anar escalfant els motors... La Montserrat Tura, de Mollet, no se li hagués acudit mai presentar-se a alcaldessa de Bcn, una ciutat prou lluny de casa seva (si almenys fos de l'Hospitalet o Badalona) i que evidentment coneix més aviat poc. Els del partit li han demanat que si presenti si no vols per força.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa Lloret de Mar
16 de gener de 2011, 16.20 h

L´Hereu es un artista.
Es capaç de xerrar dues hores sense dir res.
Es capaç de parlar durant 3 dies sense dir res amb cap i peus.
VAJA..... com la majoria de politics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
portell fletxa Argentona
16 de gener de 2011, 13.54 h

PP+PSOE., son d'acord am el nacionalisme espanyol mwa radical.
En relació a Catalunya la màxima es armonitzar la militancia sota el paraigua de responsables capvanters que estiguin per la labor espanyola com la Chacón, Montserrat Tura., el Nadal i no patir una deriva nacionalista de dificl encaix a madrit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.