directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zaragoza acusa Mascarell d''insultar' el PSC

El secretari d'organització socialista diu que Joan Pluma també hauria de tornar el carnet del partit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, s'ha mostrat taxatiu aquest diumenge sobre la qüestió del fitxatge del regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Girona, Joan Pluma, pel Departament de Cultura del govern d'Artur Mas, comanat per Ferran Mascarell. Zaragoza ha dit que Pluma ha de fer 'igual que ha fet el senyor Mascarell' i tornar el carnet del PSC. En entrevista a Catalunya Ràdio ha dit que cadascú pot prendre l'opció personal que vulgui, però no pot implicar un partit que ha decidit estar a l'oposició. Zaragoza també ha carregat contra Mascarell, del qual ha lamentat la seva 'actitud poc positiva' a l'hora de justificar la seva incorporació al govern de Mas. 'Per pura educació, si el que busca són acords no hauria d'insultar a la gent que amb la seva abstenció va permetre que Mas fos president i el conseller', ha afegit Zaragoza.
josé zaragoza
Comparteix
   


Etiquetes
Zaragoza ha dit que Pluma hauria de fer 'igual que ha fet el senyor Mascarell'. I ha dit: 'Tu no pots, si formes part d'un partit que està a l'oposició, implicar aquest partit amb el govern. Tu has de suspendre la teva militància i prendre la decisió personal que vulguis però no pots implicar el teu partit. Has de respectar aquest partit que col·lectivament ha decidit estar a l'oposició'.

Sobre Ferran Mascarell, Zaragoza ha dit que 'ha tingut una actitud poc positiva'. El secretari d'organització del PSC ha lamentat les declaracions 'per justificar el seu comportament de no estar a l'oposició i gaudir els avantatges d'estar al Govern', unes declaracions que, a parer de Zaragoza, 'no calien'.

I ha afegit: 'Són males maneres, ha estat de molt mal gust. Encara no ha demanat disculpes. Per pura educació, si el que busca són acords no hauria d'insultar a la gent que amb la seva abstenció va permetre que Mas fos president i el conseller'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.