directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 11:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El TSJC suspèn cautelarment la prohibició del burca i el nicab als espais municipals de Lleida

La Paeria ja ha anunciat que recorrerà la decisió · El recurs va ser presentat per l'associació musulmana Watani

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès cautelarment l'acord de l'ajuntament de Lleida de prohibir el burca, el nicab i altres peces de roba que tapin la cara de forma integral als edificis municipals de la ciutat. Ho ha fet arran del recurs que va presentar a l'acord l'associació musulmana Watani. La prohibició del burca va ser aprovada per la Paeria amb els vots del PSC, CiU, i el PP el passat 8 d'octubre de 2010 i va entrar en vigor al desembre. Després de ser el primer municipi de Catalunya i l'Estat que implantava aquesta prohibició, Lleida haurà d'esperar ara a aplicar-la fins que la justícia no dictamini definitivament sobre el recurs presentat.

Comparteix
   


Etiquetes
La regidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria, Sara Mestres, ha assenyalat que l'Ajuntament prepararà un recurs contra la suspensió cautelar, que es va dictar el passat 12 de gener. Segons la regidora, la interlocutòria no entra en l'anàlisi de fons de la prohibició i en aquest sentit, ha defensat que el veto al burca i a qualsevol element que tapi de forma integral la cara de les persones als equipaments municipals s'ha establert per motius de seguretat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
19 de gener de 2011, 12.59 h

Amb els aprenents de jutge que tenim, amb les lleis tan toves que tenim i amb la tolerància que s'està donant a aquesta gent, finalment serem nosaltres que haurem d'obligar les nostres dones que també vagin amb burka. I no m'estranyaria que qualsevol dissenyador d'aquests de pa sucat amb oli que corren pel país, que amb l'afany desmesurat de guanyar calés, no dissenyi una moda, perquè d'ara en endavant les nostres jovenetes i dones es fotin farcells d'aquests al damunt. Temps al temps


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.