directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC prepara un tercer grau a Fernández Bozal sobre les consultes

Simó avisa la consellera de Justícia que no tancaran el tema fins que doni explicacions, després de comparar els referèndums amb actes d'exaltació terrorista

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El grup parlamentari d'ERC ha presentat un conjunt de preguntes per la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, a respondre a la Comissió de Justícia del Parlament, totes elles centrades en les consultes sobre la independència. La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha remarcat aquest dimarts que Fernández Bozal va comparar les consultes amb actes d'exaltació del terrorisme i posteriorment va demanar que es tanqui el tema perquè la seva anterior feina 'ja no té cap interès'. En aquest sentit, Simó ha afirmat que aquest tema no es pot tancar fins que la consellera no doni explicacions sobre les consultes. A la consellera se li preguntarà, entre altres coses,  si les consultes realitzades a nivell municipal sobre la independència comprometen la integritat territorial de l'Estat espanyol i si aquestes generen un perjudici a l'estabilitat social i política.
fernandez bozal
Comparteix
   


Etiquetes
A la consellera de Justícia també se li pregunta per si la gestió d'espais municipals per les consultes sobre la independència a nivell municipal per part de la societat civil 'és equiparable a la cessió d'espais municipals per a la instal·lació de capelles ardents per a persones condemnades per delictes del terrorisme'.

ERC també vol saber si la consellera creu que una consulta ha de ser sotmesa a la autorització del govern de l'Estat; si aquesta s'ajusta a dret una eventual cessió d'urnes per part de l'administració de la Generalitat per aquestes consultes. També se li pregunta si considera que el cos d'advocats de la Generalitat ha de recórrer en via contenciosa administrativa acords similars als adoptats per l'Ajuntament d'Arenys de Munt relatius a la celebració d'una consulta popular sobre la independència. Per últim, els republicans també li pregunten si la celebració d'una consulta ha de ser autoritzada per l'estat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
19 de gener de 2011, 11.52 h

ok companys, segui en la vostra lluita.
Posar un tipus d'un partit espanyol al govern vol dir que vols la independencia?
que una persona digui que les enquestes aquestes son titellades i les compari amb qualsevol cosa, vol dir que es espanyolista?
no se qui es qui pixa fora de test.
de totes formes, no entraré amb baralles ni discusions, si et fixes una mica, sempre son els d'ERC que es queixen, es reboten, criden,,, per despres no fer res, d'aaquest ja en coneixo jo a uns cuants.
pregunta-l'h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
19 de gener de 2011, 11.37 h

#11 Aquest pas a pas que Vostè esmenta, quant de temps ha de durar ???. Una altra singladura de 23 anys com en les belles èpoques pujolistes i així anar tirant de la memella com sempre heu fet els convergents ???. Heu estat denigrant ERC contínuament per haver posat un andalús a la generalitat, però és que vosaltres els unionistes o ecspanolistes (més això últim que res més), no teniu vergonya ni pudor de pactar amb el sector més reaccionari dels sociates i especialment dels peperos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pep fletxa Alt Empordà
19 de gener de 2011, 11.21 h

Xavi o ets un pipiolo, o continues pixant fora de test. Primer, quan és comença un comentari dient, "quina colla esteu fets, en lloc de fer país" se't respón i creume que el que he respós és presisament allò que tu has posat en qúestió amb males maneres a mes!!!
Segon, això que ERC és posi a un costat, ho dius de broma oi? Et diré que sense modèstia no hi ha bons resultats, i a tu com a mínim fent comentaris polítics et falta una mica de modèstia. A la oposició també és va ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
19 de gener de 2011, 10.31 h

pep, de tot aixòq ue tu dius, jo no he dit res... hem sembla perfecte, heu tingut el vostre temps i heu fet el que heu pogut, volgut, us han deixat... etc etc
però ara criticar a la dona aquesta, voler fer no se que, anar a per ella,,, tu creus que així ajudes al govern del teu pais? escollit per majoria, no absoluta, per el poble de catalunya?
Va habar-hi una ilp per la independencia,(si no m'equivoco) que ERC va votar en cotnra,,, d'aqui la fugida de l'Uriel Bertran, com ho expliques això... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Pep fletxa Alt Empordà
19 de gener de 2011, 10.21 h

Xavi, una mica mes de cultura de coalició no ens aniria malament, sempre les mateixes pinces!!! ostia quin fart de sentir que si ERC ha estat governant 7 anys , que si no han fet res, que si han fet president un andalus!!! Que passa que ERC no pot estar a un govern de coalició? als governs de coalició és fa el que s'ha pactat i que jo sapiga, del que va pactar ERC deu ni do el que s'ha fet, un nou estatut que si Mas no hagués anat a Madrid a ribotar-lo amb el ZP, el del 30-S el pactat a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
19 de gener de 2011, 09.13 h

quina colla esteu fets, en lloc de fer pais.... anar a vuscar culpables, heu estat al poder en dos legislatures i sempre heu estat a l'oposició, es el lloc on sempre estareu, però ara cada cop menys.
i si, les consultes populars es com anar a fer cagar els reis, una calçotada, el vermout del diumenge... que no ho veieu que perdeu el temps amb aquestes tonteries? a veure si espavileu!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pep fletxa Alt Empordà
18 de gener de 2011, 23.35 h

Molt bé ERC...felicitats per aquesta iniciativa. Ara veurém com tira pilotes fora i el mes fort és que els suposats sectors sobiranistes de CiU han parat el cul amb la Bozal i se la estan menjant amb patates.. el pitjor, que els Catalans tenim de consellera de justicia una ultraespanyola com una casa de pagès i el Puig i el Pujolet defentsant-la a sac. Quina pena de CiU!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
18 de gener de 2011, 23.28 h

Mireu la dona com riu! Se'n fot de tots els catalans. És clar que, la pobra, ho fa per Eppaña. Això la salva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
18 de gener de 2011, 23.22 h

Una altra enemiga del país amb càrrecs oficials! Què hi fa aquí? Espanya l'ha de rebre amb els braços oberts. A més, encara li deuen una medalla per anar contra les consulltes independentistes. Dona nefasta, lluny!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Republicà fletxa Barcelona
18 de gener de 2011, 20.39 h

Aquest és el sobiranisme de CIU al govern. Fer servir els mateixos arguments que el PP per atacar les consultes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.