directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Amb la T-Sud el Prat arribarà als 70 milions de passatgers l'any

El director de l'aeroport de Barcelona reconeix que la demanda decidirà el futur intercontinental del Prat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Amb l'entrada en funcionament de la nova terminal Sud, l'aeroport del Prat duplicarà la seva capacitat fins arribar als 70 milions de passatgers l'any. Ho ha pronosticat el director de l'aeroport de Barcelona, Fernando Echegaray, que també ha assegurat que "la decisió de les aerolínies d'apostar per vols intercontinentals des del Prat es pren en funció de la demanda", i ha afegit que "cap companyia no vol operar amb avions buits". També ha parlat dels centenars d'aficionats de l'Espanyol que van quedar-se a terra.
airoport el prat avió aerolínia vueling vols aeropuerto
Amb la T-Sud el Prat duplicarà la seva capacitat

Comparteix
   


Etiquetes
Echegaray ha dit que "l'aeroport de Barcelona està treballant per duplicar la seva capacitat, no només a les terminals, sinó també a les pistes, que en el futur podrien augmentar la seva capacitat en un 70%".

El responsable del Prat ha sostingut, durant una entrevista al programa Els matins de TV3, recollida per Europa Press, que l'aeroport "té capacitat perquè vinguin avions intercontinentals", i ha insistit que "Barcelona s'està esforçant a tenir un aeroport de primera per desenvolupar al màxim les possibilitats de les aerolínies que hi operen".

A més, el director del Prat ha pronosticat que, amb la nova terminal, l'aeroport de Barcelona tindrà una capacitat de 90 operacions (aterratges i enlairaments) cada hora, i podrà arribar als 70 milions de passatgers l'any.

Respecte a les declaracions del president d'Iberia, Fernando Conte, sobre el Prat, que expressava la preocupació davant la capacitat futura de les pistes de l'aeroport, Echegaray ha afirmat que "Iberia sempre ha apostat per Barcelona", i ha afegit que "és normal que les persones que decideixen sobre l'expansió d'una companyia, analitzin tots els aspectes d'aquest procés".

Sobre els aficionats del RCD Espanyol que s'han quedat a terra i no han pogut assistir a la final de la copa de la UEFA, Echegaray ha dit que "si l'agència de viatges ens hagués avisat amb unes hores d'antelació, l'hauríem pogut posar en contacte amb les companyies aèries que tenen possibilitats de noliejar un avió i posar-ho a disposició dels seguidors".



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.