directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Detinguts a Salt tres menors d'edat per cremar cotxes aquesta matinada

La policia investiga si els joves, que són de Salt, estan relacionats amb els aldarulls del cap de setmana passat

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La policia ha detingut a Salt tres menors d'edat per cremar cotxes aquest matinada. Els joves haurien deixat un rastre de tres vehicles afectats per les flames. Un cotxe que hi havia aparcat al carrer Montcalm de Girona ha quedat totalment calcinat, el tot terreny del costat ha patit danys i han calat foc a un tercer cotxe al carrer Moreneta de Salt. Agents de les policies de Salt i Girona han arribat al lloc del tercer foc quan començava i han vist tres joves amagant-se en un edifici. Quan els han escorcollat, han vist que a les butxaques hi duien papers que farien servir per provocar els focs. Investiguen si els joves, que són de Salt, estan relacionats amb els aldarulls del cap de setmana passat.
salt
Comparteix
   


Etiquetes
Al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, la Policia Municipal de Girona ha rebut un avís dels bombers alertant que cremava un cotxe al carrer Montcalm. Quan hi ha arribat, han comprovat que un turisme Ford Fiesta estava totalment consumit per les flames i que el vehicle que hi havia al costat, un tot terreny, també havia començat a cremar. Al mateix carrer, hi han trobat una paperera cremada.

Mentre patrullaven, agents de les policies locals de Salt i Girona han coincidit al carrer Moreneta de Salt on un cotxe just començava a cremar. En aquest moment, han vist que tres joves fugien del lloc dels fets i s'amagaven en un edifici en obres. Els agents hi ha entrat i han pogut localitzar els joves que han quedat detinguts per la Policia Local de Salt. A les butxaques els hi han trobat papers que haurien fer servir per provocar els focs. Els mateixos agents municipals han pogut sufocar les flames i evitar que el cotxe quedés totalment calcinat.

Un dels detinguts és de nacionalitat marroquina, l'altre xinesa i el tercer és una noia d'origen llatinoamericà. Els tres són veïns de Salt. Amb aquestes detencions la policia no dóna el cas per tancat i també investiguen si els tres menors estan relacionats amb la crema de contenidors i cotxes el cap de setmana passat a Salt.

Veïns del carrer Montcalm expliquen que a quarts de quatre s'han despertat per l'olor a fum i que, ràpidament, han hagut de retirar roba i mobiliari de fusta i plàstic de la terrassa. Al matí els cotxes cremats ja no estaven el carrer, però els rastres de les flames encara són visibles. Els veïns sospiten que els joves agafarien papers de les bústies per després provocar els incendis.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
OTGER fletxa Reikjavik
23 de gener de 2011, 01.46 h

Febles?el feble és a quí li han robat la moto,a qui li han cremat el cotxe,qui al seu barri s'ha convertit en un cau de drogues i delinqüència,i segueix pagant impostos,millor dit:més que feble se li ha de dir passarell.La resta són delinqüents i purria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi-80 fletxa València
23 de gener de 2011, 00.11 h

#1 Sí, queda molt bé, molt harry el dur i molt ferm això d'expulsió immediata i romanços semblants. Però per què en lloc d'anar sempre contra el feble, tractant el problema en superfície, no anem contra el fort i contra l'arrel del problema?

Qui ha portat a eixes famílies d'immigrants ací? Els empresaris i l'administració, el sistema al cap i a la fi. Que responguen davant del poble els empresaris que els hagen contractat, abaixant salaris i deixant catalans en el carrer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Lluis fletxa Calella
22 de gener de 2011, 16.29 h

expulsio immediata.
amb la merda d´aqui ja en tenim prou per encara haber d´aguantar la merda de fora.
els pares que fotin el camp tambe.
els pares en son culpables per la mala educacio donada als fills


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.